10 May 2013 #1 E Entrika Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Nis 2013 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Aracimin cakmaği sorunsuz olarak calisiyor fakat cakmakliktan sarj icin denedigim cihazlar calismiyor sorun ne olabilir ? Kimsenin basina geldi mi?
Aracimin cakmaği sorunsuz olarak calisiyor fakat cakmakliktan sarj icin denedigim cihazlar calismiyor sorun ne olabilir ? Kimsenin basina geldi mi?
10 May 2013 #2 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Tam oturmuyor olabilir mi? biraz sağ sol yapın, bende işe yarıyor.
11 May 2013 #3 ASTRAloji Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Haz 2012 Mesajlar 1,002 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 aynen.en sinir olduğum şey.millet arabasına takıyor, çat diye çalışıyor.bende maşallah dansöz gibi oynuyor
aynen.en sinir olduğum şey.millet arabasına takıyor, çat diye çalışıyor.bende maşallah dansöz gibi oynuyor
11 May 2013 Konuyu Başlatan #4 E Entrika Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Nis 2013 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cok ugrastim ama olmuyo ayni sarj aletini baska arabada kullaniyrum benm aracta calismiyor dun onun yuzunden cok sıkıntı yasadim
Cok ugrastim ama olmuyo ayni sarj aletini baska arabada kullaniyrum benm aracta calismiyor dun onun yuzunden cok sıkıntı yasadim
11 May 2013 #5 I inal15 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 301 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Çakmaklığın içindeki tırnaklar vardır onları biraz tornavida ile biraz içeri doğru çekin.Dikkatli olun kırılmasın.Temas etmediği için çalışmıyordur.
Çakmaklığın içindeki tırnaklar vardır onları biraz tornavida ile biraz içeri doğru çekin.Dikkatli olun kırılmasın.Temas etmediği için çalışmıyordur.