Cabrio için aku.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lodos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lodos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar astra h twintop aracı için en iyi aku hangisidir. Ayrıca cabrio araçlarda ve Keyless olanlarda amper farkı var diyorlar nedir ne degildir. Bi bi bilgi verirseniz sevinirim..

Merhaba arkadaşlar astra h twintop aracı için en iyi aku hangisidir. Ayrıca cabrio araçlarda ve Keyless olanlarda amper farkı var diyorlar nedir ne degildir. Bi bi bilgi verirseniz sevinirim..

İyi bir marka olarak Varta öneririm. Amper olarak da orjinalinde kaç kullanılmışsa o amperde akü alın çünkü araçtaki şarj dinamosu atıyorum 50 amperlik aküyü şarj ederken siz 70 amperlik akü kullanırsanız aküyü eksik şarj eder.

bir hafta kadar aracınızı kullanmadığınız oluyorsa 72 lik almanız daha doğru olur. gün aşırı kullanıyorsanız 60 lıkta yeterli olur. akülerin pek bir çeşidi yoktur zaten. yıllardır aynı teknoloji neredeyse...

İyi bir marka olarak Varta öneririm. Amper olarak da orjinalinde kaç kullanılmışsa o amperde akü alın çünkü araçtaki şarj dinamosu atıyorum 50 amperlik aküyü şarj ederken siz 70 amperlik akü kullanırsanız aküyü eksik şarj eder.

Aracı aldığımda üstünde uyurum bi aku vardi. B8lmiyorum kaç amper olduğunu orginal kaç amper lik aku dur bihiniz varmi?

Aracı aldığımda üstünde uyurum bi aku vardi. B8lmiyorum kaç amper olduğunu orginal kaç amper lik aku dur bihiniz varmi?

https://www.vauxhall.co.uk/content/...ers_manuals/astra/AstraOwnersManual_Jul07.pdf

345. sayfada akü bilgisi yer alıyor. Fabrika çıkışı kaç amperlik akü koyuyorlar bilmiyorum fakat 36 ila 72 amper arasında bir akü kullanabilirsiniz bilgisi vermişler, 72 lik alabilirsiniz o zaman, ezbere konuşmak istemedim kitapcığında yazan bilgiyi buldum :)

Varta d24 aldım kendi aracıma 60 amper çokta memlunum muzaffer arkadaşımın dediği gibi yüksek amper aku alırsanız araç onu çoğu zaman tam şarj edemez

77 amper varta silver aldım 10 numara

şarj etme sorunu olmaz 120lik şarj dinamosu var araçta. 60lık alın.72 lik büyük gelebilir.akü kutusu küçük gelebilir yani 72 lik için

Aracim da 60 amperlik uyuruk bi aku vardi, ve Keyless hata veriyordu. Bi haftalığına ARKADAŞIM ARABASİNDAKİ 72 AMPERLİK AKÜYÜ ALDIM. NE KEYLESS HATA ȘI VERDI. NEDE ÇALIŞKAN ZORLANDI. ÖNCEDEN HEMEN CALISMIYORDU. BUGÜN DEĞİŞTİRDİM AKU GERİ GENE ESKISINI TAKTIM. aksama doğru Keyless hatası verdi gene.

Aracim da 60 amperlik uyuruk bi aku vardi, ve Keyless hata veriyordu. Bi haftalığına ARKADAŞIM ARABASİNDAKİ 72 AMPERLİK AKÜYÜ ALDIM. NE KEYLESS HATA ȘI VERDI. NEDE ÇALIŞKAN ZORLANDI. ÖNCEDEN HEMEN CALISMIYORDU. BUGÜN DEĞİŞTİRDİM AKU GERİ GENE ESKISINI TAKTIM. aksama doğru Keyless hatası verdi gene.

Hocam o zaman 72 amperlik bir akü alın :)

Geri