C1226 hata kodu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ergun U.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ergun U.

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
C1226 hata koduyla ilgili bilgisi olan var mı.
C1226 - Right Front Excessive Wheel Speed Variation
ABS ve ESP uyarısı veriyor araç tamirciyi bekliyorum. Bendeki hata okuma cihazıyla da (Mitsubishi) inlet valve yazıyor.

IMG_20200730_104040b9045ef2d5a3cf95.jpg

Önce sensör söküldü yenisi takıldı yine devam etti sorun. En son teker söküldü aksın içinden bir yerden bu meret çıktı.

Usta parçanın işlevsiz olduğunu söylüyor geliyormuş böyle arızalar parçanın yenisi yok. Çıkarınca sorun düzeldi.

Parça ne işe yarıyor bilemem ama opel mühendislerinin boşa parça koyacağını da sanmam :)

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Parça ne işe yarıyor bilemem ama opel mühendislerinin boşa parça koyacağını da sanmam :)
Ustanın yalancısıyım :) Opel servisini de aradık onlar da bilmiyormuş falan filan inter Milan :)

Adam. Bursa>İzmir>Özdere yaptım bugün ilgilenemedim uğraşmadım da o an çok geç çıktım Bursadan. Ben bunu alıp taktırayım. Elzem bir parça mı bilgin var mı işlevi hakkında.

Adam. Bursa>İzmir>Özdere yaptım bugün ilgilenemedim uğraşmadım da o an çok geç çıktım Bursadan. Ben bunu alıp taktırayım. Elzem bir parça mı bilgin var mı işlevi hakkında.
Üstad abs okuyucu da denir porya puluda bu parçayı al tak yoksa ileride hata almaya devam edersin bu ustaları anlamıyorum mühendis fuzuli yere parca koyarmı bu parca kırılıyor üzerine gidersen sensör bozuluyor

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Geri