Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben arabamı ya kendim yada meguiars'te yıkatırım.Bursa'da meguiars yalova yolu üzerinde dilerseniz oraya uğrayabilirsiniz.Ve yanlış hatırlamıyorsam 5 lira gibi bi farkla ekstra cilada yapıyorlardı.
Anıt oto sonaxta yıkat hürriyette ben bütün arabalarımı oraya yıkatıyorum ve cok güzel yıkıyorlar orada fatma abla var yıkama müdürü selamımı söylerseniz yardımcı olur
Ben en son İstanbul'da İçerenköy carrefourun karşısındaki meguiars'ta yıkattım bizim üniversiteye yakın diye.Yıkama fiyatı 15 tl ekstra cilada 5 liraydı 20 lira verdim.Ciddi anlamda güzel yıkadılar.Bursa'dakinin de iletişim bilgilerini de verdim Çağatay; Meguiars Bursa
Yeni Yalova Yolu No:249 BURSA
Tel: 224 / 253 66 77
Fax: 224 / 253 06 77
Yerin müsait ise malzemeleri alıp evde kendin yıkaman daha güzel sonuçta yıkamacılar çok fazla dikkat etmiyorlar istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor sonrası.
Apartmanda otursam da su saatleri girişteydi bir çeşme bağladım ucuna 25mt. de hortum birde cilalı şampuan aldım mikro fiber eldivenle kendim yıkıyorum
Cumartesi günü 3.5 saat uğraşmışım farkında değilim
Not olarak yıkamacılarda ki köpük gibi şey boyadaki Wax'ı söküyor cilanın ömrünü kısaltıyor yada bana öyle geliyor