burayı lütfen okurmusunuz bütün üyeler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ona biliyorum İlker.. ;)

öbür konuda tartışma var:D bu konudada yakında mangal tartışması cıkarsa hiç şaşmam:D

Ben tekrar ana konuya dönmek istiyorum, bence açtığın konuda herkes benim arabam x model diyipte başka bir araç resmini koyarsa sadece kendini kandırır. Bunun forumda bir kurala bağlanması anlamsız olur bence, herkes için en önemli kural, kendi dürüstlüğü olması lazımdır.
NOT:Resimdeki araç benim değiiil:) Aracım gerçekten passat aama resimdeki passat değil:)

Son düzenleme:
yaaa tamamda zaten kendi çektiğimiz fotoları koyduğumuza göre kendimiz nasıl çıkalım yani biraz abes değilmi ben illa birine fotomu çektirmek zorundayım arabamla fotomu çekermisiniz şeklinde

yaaa tamamda zaten kendi çektiğimiz fotoları koyduğumuza göre kendimiz nasıl çıkalım yani biraz abes değilmi ben illa birine fotomu çektirmek zorundayım arabamla fotomu çekermisiniz şeklinde

cep telefonunu ters cevir kendi kendini cek ne olacak:D

ehuehe
adam da görmemişin arabası olmuş demez mi
der
opelcinin namı lekelenmez mi? lekenir :)
oeplci dediğin kuul bi karakter olmalıdır bence :D

arkadaşım böyle bi sitede böyle bi cüümleyi ben tastif etmiyorum ben bu foruma her gün en az 10 kere girip cıkıorum ama senın konusman benı uzdu herkez resım cekmekte yalan soylemekte ozgur bunu burda boyle yansıtman bence dogru degıl her ne olursa olsun kım ne yaparsa yapsın bence bızbır aıleyız ben enıstelerımden once alcagım arac(daha kesın degıl)la ılgılı herseyı sızle paylastım sankı parasını sız vercekmıssınız gıb ben sıteden cok memnunum ama lutfen kımse kımseyı ezmeye kalkmasın herseyden buyuk allah var herkez rahat olsun kafasına gore takılsın ama opelden sasmasın belkı bu satırlar haddıme degıldı ama yınede soylemek ıstedım ozurdılerım bahattın sende benı yanlıs anlama arkadasım sana bı kasıt yok sadece benım sahsı gorusum ıyı aksamlar...

Ben tekrar ana konuya dönmek istiyorum, bence açtığın konuda herkes benim arabam x model diyipte başka bir araç resmini koyarsa sadece kendini kandırır. Bunun forumda bir kurala bağlanması anlamsız olur bence, herkes için en önemli kural, kendi dürüstlüğü olması lazımdır.
NOT:Resimdeki araç benim değiiil:) Aracım gerçekten passat aama resimdeki passat değil:)

İlkerce görüşlerinize katılıyorum.

imazmda ki araç walla benim... musa şahidim..:):):) oldu olacak ruhsatın fotokopisinide koyalım.. ayrıca herkes imzasına istediği aracın resmini koyabilir.. illakide ona ait olmasına gerek yokki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri