Bu yalnız new zafi'ciye yardım...

kenangocmen88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle tuning/diğer opeller bölümüne yazmadım az kişi bakıyor...
portugaldiciembre200605dm2.jpg

portugaldiciembre200605gl6.jpg

portugaldiciembre200606rx3.jpg

portugaldiciembre200608pz9.jpg

goruntu304oa5.jpg

goruntu301of8.jpg

p1000895lh0.jpg

işte gri KoSoValıya tavan spoyleri taktıracağım, tavan rayını gri renge boyatacağım ve son olarak kapı eşiğina zafira yazısını yaptıracağım.marşbiyeller araçla bütünleşmemiş beğenmedim.orjinal spoyler için yazın 170 demişti opan.diğerlerini bilmiyorum.
grşlerinize yer verirseniz sevinirim.
(sitede zafira resmi olmadığından biraz fazla resim koydum...)thanks...

Opan daki aksesuvarcıya sorduysan muhtemelen orjinal değildir oda sanayide yaptırıyor.

hadi yaa ama zaten opc line die sattıkları kit de öyle galiba.
bu spoylerde opc line ın spoyleridir heralde...
bide ben oraya branda sordum migrosdaki üzerinde bmw resmi olan brandadan gösterdi(saçmalık)...

hayırlı uğurlu olsun kosovalı hemşehrim Odak tan uzak dur derim yani en azından istanbuldakiler den:D

bence arabayı hantal yapmış eteklikler en babasından bi jant atsan arabaya çok daha güzel olacağına eminim bide yay tamamdır camlara da aynalı flim

kardeşim yanlıs anlamada benım bu araca hıc ıcım ısınmıyor bı turlu begenmıyorum. bende mınıbus tıpını seven bırısyım ancak bu modelı hundai mınıbuse benzetıyorum. sen memnunmusun aractan

Maşallah ... :good:

kenangocmen88' Alıntı:
hadi yaa ama zaten opc line die sattıkları kit de öyle galiba.
bu spoylerde opc line ın spoyleridir heralde...
bide ben oraya branda sordum migrosdaki üzerinde bmw resmi olan brandadan gösterdi(saçmalık)...
eğer adam sana zafira opc line 1000 ytl civarı bi fiyat verdi ise tamamen uydurma,orjinal istersen onu yedek parça bölümünden soracaksın,fakat sıfır alırken üstünde gelenler orjinal ..

astrammm' Alıntı:
kardeşim yanlıs anlamada benım bu araca hıc ıcım ısınmıyor bı turlu begenmıyorum. bende mınıbus tıpını seven bırısyım ancak bu modelı hundai mınıbuse benzetıyorum. sen memnunmusun aractan
valla memnunum.motor 1.8 olsa süperdi ancak 0 km fiyat farkı ve vergi farkını düşünürsek çok yüklü oluyor.1.6 motor bize yetiyo ve iyide kaçıyo.hyundai benziyor ancak zafiraya bindiğiniz de araç size güven veriyor hyundai de bunu bulmak çok zor.gayetde kullanışlı 4 kişi binildiğinde diz mesafeleri ve araç içindeki ferahlık insana hoş bi duygu veriyor.
2005opelsteinmetz24944pb4.jpg

aracın arkasını bu tarzda düşünüyorum (sade ve gzl)ancak opel in orjinal(?) spoyleri pek belli etmio kendini bunun yerine steinmetz in spoylerinin benzerini bulabilirmiyim yada yaptırabilirmiyim.yapan yerler varmı.egzozada da benzer kafa taktırmayı düşünüyorum.bildiğiniz internet siteleri varmı parça satan(EGZOZ kafası için)....

Geri