bu urunu kullanan var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan essentia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

essentia

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
oncelikle herkese merhaba. cok uzun zamandan beri bu forumu takip etmeme ragmen pek yazacak firsatim olmadi. bu konuyu nereye acmam gerektigini de bilemedim aslinda.
internette hls modul diye birsey buldum. icinizde bunu deneyen oldu mu acaba
--------- adresinde.

ozelliklerini begendim ama daha once kullanan lup olmadigini merak etmistim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendinizi burada tanıtmanız gerekmektedir. Aksi hâlde konunuz Bölüm Sorumlusu tarafından kilitleniyor.

kurallari bilmiyordum kusura bakmayin. cok aktif degilim forumlardaç genelde okumayiş tercih ediyorum. az once kendimi tanittim. umarim format olmustur

Abi bu ne olaki_? google a yazdım oda bilmiyo :D biraz incelemek lazım bilgim yok malesef
:(

Valla güzel bir uygulumaya benziyor..Ama deneyen varmı bişlmeme..Benim araca olsaydı belki kullanabilirdim...

bencede hoş özellikler..

hemen bir soru sorayım orada ''InSP 1000'' yazıyor nedir acaba bilen varmı?

Özellikler güzel görünse de dikkatimi çeken amatör noktalar var.
- En başta iletişim kısmında ne adres ne de telefon var ? Mail ile iletişim kurun diyor.
- Odometre'lerde step motorlar kullanılıyormuş dediğine göre ki buna çok güldüm açıkçası.
- Odometre kalibrasyonu demiş arkadaş. Yok öyle birşey... Açılışta ibrelerin sona gitmesi o göstergelerin sinyal girişlerine peak voltaj uygulanır o an için ve göstergelerin çalışıp çalışmadığını teyit etmenizi sağlar.Kısacası göstergenin Check prosedürüdür.Buna da baya bir şaşırdım açıkçası.

Bunları bilmeyen birisi oturup Can Bus a uygun processor ve yazılım yaptım diyor.Kötüniyetli söylemiyorum ama ikilem oluşuyor haliyle.

Diyelim taktırdınız ? yarın , öteki gün yada 2 sene sonra aracınızda sorun oluştuğunda yine mail ile gerekli teknik destek alabilecekmisiniz mesela ?

Arkadaş belkide güzel bir ürün ortaya çıkarmış ve başarılı bir şekilde çalışıyordur ama detaylardaki yanlış ve satış şekli son derece başarısız.

Bu yorumları yapma sebebine gelirsek.Bu tür şeylerin , üretimin her zaman destekçisiyimdir fikren.Ancak Bu şartlar altında heleki bu pazarda müşteriye güven verebilecek noktalar çok önemlidir.

Kural gereği linki editliyorum arkadaşlar.

Evet ne bir telefon nede bir adres var.. garibi fiyatta yok herşeyden önce fiyatlandırması olmayan hizmet ve ürün satışları yapan gerçek yada tüzel kişilere ben güvenemiiyorum..

urunu satan arkadas ile gorustum ve birebir gordum. zaten kendisi de servisteydi. aracimin bakimi yapilirken arkadasin aracinda urunu test etmek icin bolca vaktim oldu. arkadas usenmeden tum ozelliklerini tek tek anlatti.

izleimlerime gelecek olursak
bekledigimden cok daha kucuk boyutlu idi.
kullanimi cok kolay. aynen soyledigi gibi tech2 soketine bir kac saniyede takip sokmek mumkun.
urunun araca kazandirdigi ozellikleri degistimek kolay.
aslinda sitede yazandan daha cok ozellik vardi ama bir cogunun benim isime yarayacagini dusunmuyorum. otomatik kapi kilitleme ve kumanda ile farlari acma kapama olayi gercekten guzel dusunulmus.

benim icin urunun tek eksi yani;

ne yazikki enim aracimda calismiyormus. urun sadece astra h ve vectra c icin uygunmus.

Geri