Bu Tramer Harbiden Kafayı Yemiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bizim koca oğlana adamın biri musallat oldu :) dükkanın önünde dururken tabi ben herzamanki gibi yıkayıp paklıyordum o ara :) geldi amca satılıkmı diye sordu konuştuk ettik. adama 6 tane hasarı görünüyor amca zaten 2 parça boyası vardı. 2 tane kaskodan cam değişmiş 2 tanede mini hasar kapsamındaki işlemler görünüyordu baktırmıştım sigortacıdan :) adamlarda tramere mesaj attılar bu seferde 3 tane çıkıyor dalgamı geçiyor bunlar :)gerçi babamın istediği fiyatı duyunca adam almaktan vazgeçtide :D yinede bu 3 hasar nereye gitti :)

Tramerde kazalar hemen görünmeyebiliyor. Bir - iki sene sonra tramerde görünen kazalar var.

Tramerde kazalar hemen görünmeyebiliyor. Bir - iki sene sonra tramerde görünen kazalar var.

ben alalı 1 sene olacak neredeyse ben o zaman bakmıstım 6 tane şimdi 3 tane :D acaba mini hasarlar belli bir süre sonra siliniyormu ? :)

ben alalı 1 sene olacak neredeyse ben o zaman bakmıstım 6 tane şimdi 3 tane :D acaba mini hasarlar belli bir süre sonra siliniyormu ? :)

Mini hasar olduğundan düzeltmiş olabilirler tramer kaydını.

bende bir ara almayı düşündüğüm bi arabanın plakasını tramerden sorgulatmıştım 4 taneydi. sigortacıya sorgulattım 6 tane çıktı.

bz bi araba alacaktık onu sorgulattık 3 hasar gözüküyor ama 3 hasarın ikisi dosya açılıp kapanmıs hiç bisey yapılmamıs hatalı dosya açmıslar dio sigortacı

Bazılarındada mesela örnek bugünün tarihini veriyorum şu şekilde çıkıyor

09.07.2012
Çarpma

Şimdi bu nedir araç kaza yapmış ama ne kadar hasar olduğu girilmemiş ne kadar hasar kaydı olduğunu nasıl anlıyıcaz insan ister istemez şüpheye düşüyor...

Bazılarındada mesela örnek bugünün tarihini veriyorum şu şekilde çıkıyor

09.07.2012
Çarpma

Şimdi bu nedir araç kaza yapmış ama ne kadar hasar olduğu girilmemiş ne kadar hasar kaydı olduğunu nasıl anlıyıcaz insan ister istemez şüpheye düşüyor...
ben 6 tane geldiği zaman sigortacıdan baktırdım bir tanesinde 350 tl yazıyordu gerisinde sadece çarpma yazıyordu. şimdi 3 tanesinin 1 tanesinde 350 tl var diğerleri yine sadece çarpma diye geçiyor. sanırım belli bir limit altını yazmıyorlar...

Geri