bu tarz ürün alıp kullanan var mı

Benim bi arkadaşım evde kendisi projeksiyon yaptı. Bu parçadan kullandı. ama bana göre görüntüsü dedikleri kadar olmaz gibi.

Resimlerdeki görüntü inandırıcı gelmedi ilandaki açıklamada göz boyama var gibi denemiş kullanmış birini bulmak gerek cihazı ilk defa şimdi gördüm çevremde bu cihazı duyan kullanan biri varsa paylaşırım...

bencede görüntü burada gördüğümüz gibi olmaz uydurma gibi geldi

çok ilginç bi denemek lazım aslında yada bi kullananı bulmak

yıllardır yapılan bir tuzak görüntü kalitesi rezalet yapım şeması internette bir çok sitede var basit bir mercekle görüntüyü büyütüyorlar görüntü kalitesi resimdekiler gibi değil resimdeki görüntüler bildiğimiz projeksiyon makinesinde çekilmiş görüntüler..

10dkdır inceliyorum el yapımı evde hobi olarak bu işe başlamış ve satışını yapanların kurduğu bir sitede değişik modelleri var onlarda böyle fason uyduruk yapanlardan dolayı şikayetçiler sanırım işin ehli bu sitedeki arkadaşlar düşünenler burda model model ve fiyat fiyat bulabilirler...
http://elyapimiprojeksiyon.com/projeler.html

Ya Dandırık bir mercekle görüntüyü büyüüyorlar.aynı 1.3 mpx kamerayla cekılmıs bır videoyu 102 ekranda izlemeye benzıyor. :)

ben evde 2000 ansülümen projeksiyonla bu kadar net tv seyredemiyorum,bunlar lambasız nası beceriyo anlamadım,kandırmaca gibi geliyo bana

banada pek mantıklı gelmedi. hele bu fotodaki. adama mail attım. televizyonu bir kutuya koyuyorsunuz diyor. ekranın olduğu kısımda bir delik açıp bu merceği koyuyormuşuz. sonra sonuç buymuş.

Geri