Bu parça hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu hepsiburada da satılan parça hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim çok ucuz ve çok özellikli geldi bana çok hoşuma gitti en önemlisi boş bir aksesuar değil gerçekden bence heleki ülkemiz koşullarında çk çok gerekli bir şey adama yolda korna çalıyorsunda dönüp bakmıyor dikkati çok daha fazla çektiren bir şey

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=26030&Productid=otm311123

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Benim açımdan gereksiz. Nedenine gelince 1- İşine gelmeyince kulağı duymak istemeyen yayanın gözü de görmek istemez. 2- Elektronik aksamı yoğun olan bir araç kullanıyorsunuz, ehil olmayan kişiler tarafından ilave edilen elektrik aksamları aracınıza zarar verebilir.

benimde aklıma takılan soru o aracın elektrik aksamına bir zararı olurmu

güzelmiş..

gerek yok böyle parçalara

ben sipariş verdim 12 milyon bir şey sonuçda taktırmıycam arabaya dursun bir köşede zararı olmaz doyurucu bir bilgi alana kadar taktırmıycam bir kaç elektrikçiyi geziyim servise danışıyım ok derlerse takarım yok takma derlerse bir şey olmaz 12 milyonluk ürün yazlıkdaki motorsikletime takarım :)

farları açınca da korna çalıyomuymuş:)

Sellektörü farlardan ayrı olsaymış daha sorunsuz olurdu

tak bi dene bakim nası olucak.

gayet basit bir sisteme sahiptir... selektör yapan devreyi kornaya basınca aktifliyordur o kadar... istersen ikisinin kabosunu kornaya baglayarak da yapabilirsin kanımca... ek parcaya falan bile gerek olmaz...artı her korna bastıgın zaman selektor yapma ihtiyacı ne diye olsun ki...yolda gordugun birisine selam verme amacıyla kornaya basıyorsun tesadufen... onunde seyreden araca da selektor yapıyor... adamın tepesi atıyor durduk yere selektor yapıyor diye al sana gerilim ortamı...gitmez bunlar canım memlektimde...

gereksiz bence. avrupa yaygınlaşıyomuş. ben ilk kez duydum walla

gereksiz bence. avrupa yaygınlaşıyomuş. ben ilk kez duydum walla
+ zaten adamlar kornaya gıcık.

Geri