Bu lastiklerden hagisini daha iyi?

Bu lastiklerden hagisini daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .

senator197

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
lastik ebatı 205/55/16

listede yok ama yokohama c driver diyorum

dunlop ve lassa + kumho hem ıyı hemde fıyatlarıda uygun
Bridgestone ıyıdır sert lastıktır hemde pahalıdır
benım secımım dunlop veya lassa ımmpetus 2 alırdım param olsa mıshell alırım :D

40 yanak impetus kullanıyorum ,jantları yamultacak şiddette cukura da düştüm,kaldırıma da vurdum ne balon ne yarılma oldu cok dayanıklı bir lastik olduğunu söyleyebilirim yalnız biraz sert gibi o da yanakların inceliğinden kaynaklı bu konforsuzluktan yakınıp bugün fiyat alayım dedim 225 50 17 michelin primacy 330 TL/ad. 205 50 17 320 TL/ad

Listede Bridgestone ve Continental diğerlerine oranla üst sınıf kalıyor, rakipleri ancak Goodyear, Michelin gibi markalar olabilir.

Listede Bridgestone ve Continental diğerlerine oranla üst sınıf kalıyor, rakipleri ancak Goodyear, Michelin gibi markalar olabilir.

bridgestone ile lassa aynı lastik kord bezinden hamuruna kadar yan sanayileri üretim yerleri hamur kazanları şekillendirme preslerine kadar...

Konfor için Continental, performans için Brigdestone premium markalar olarak öne çıkıyor.

bridgestone ile lassa aynı lastik kord bezinden hamuruna kadar yan sanayileri üretim yerleri hamur kazanları şekillendirme preslerine kadar...

Berat, Dunlop, Uniroyal ve Fulda da Goodyear'ın markaları ama var farkları illa ki.

Berat, Dunlop, Uniroyal ve Fulda da Goodyear'ın markaları ama var farkları illa ki.

abi fabrikasına girdim özel izinle giriliyor ve dünyada 2 yerde en yüksek teknoloji ile üretim yapılıyor biri japonyada biri Türkiye de.

diğer firmalar birleştirmeleri solvent ile yaparken bridgestone ve lassa lazer ile yapıyor.
yukarıda yazdığım kalite ve üretim mühendislerinin ifadesidir.

Geri