bu konu hakkına bılgısı olan varmı

cihan karagöz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2005 model turbo dızel opel corsa marka aracım var motora chıp attırmayı dusunuyorum bı performans alırmıyım bılmedım burdan yardımlarınızı beklıyorum işin kotu tarafı aracım 1.3

1.3 turbo dizellerde chip %25 civarı tork ve hp alınabiliyor(70hpten 90a 170nm torktan 200e) ama benim tavsiyem box takmanız. Aynı araca sahibiz ben bulabildiğim en ucuz boxı almıştım 140tlye fln gelmişti 1.5 yıldır kullanıyorum yazın çok sıcaklarda biraz siyah duman yapmaya başlamıştı o zaman söktüm çok sıkıcı olmuştu araç. Chpi 500tlnin altında yaptuıramazsınız düzgün bi boxta 300den başlıyor ben 300 vermem 140tlye olduğu kadar deyip almıştım. İyikide almışım zaten bir gün aracım box takılı değilken yolda stop etti arıza lambası yaktı çalışmadı yada çalışınca 3 saniyede stop etti yarım saat sonra çekici çağırmadan aklıma box geldi bağladım araç düzeldi box çekicinin parasıyla parasını çıkarmış oldu :) o günden beride sökmedim

Bu box'ı da kullanan arkadaşlar çok memnun üzerinde ayar yapma imkanıda veriyormuş sanırım.

http://www.racechip.de/tr/chiptuning/opel/corsa/corsa-c/1-3-cdti-51kw/index.php

buda benimki kargo dahil 59 euro

http://www.ebay.de/itm/Opel-Corsa-1...974724475?pt=DE_Autoteile&hash=item4abb959d7b

Son düzenleme:
bencede box cok mantıklı sok tak ahat bısey kı uzerınde ayarlarıda var ayar yapılabııyor

yazılım attırmak daha mantıklı gelıyo bana arkadaslar hıc bır zararıda olmuyomus araca

yazılım atmanın kötü tarafı şu; aracı sattınız, beyin arızalandı çıkma aldınız, orj.e çevirmek istediniz yazılıma ödediğiniz paraya by by diyosunuz. Boxı paraya ihtiyacınız olduğunda aracı sattığınızda satma imkanınız oluyor. Birde sorun olur mu bimiyorum ama egzoz emisyonunda sıkıntı olabilir ben ne olur ne olmaz diye egzoz muayenesine giderken boxı söküyorum.

Son düzenleme:
2 sındede ıcımde şupe uyandı en ıyısı motor orjınallıni bozmamak o zaman

Geri