arkadaşlar çogunuz bilir yeni bi vectra aldım kullanıyorum çok şükür.dün krd.ereğliye iş için gittim.sabah çıktım yola hava felaket sıcak sapancaya geldim mola verdim arabadan indim birde ne göreyim sol ön tekerin oradan dumanlar çıkıyor eğildim baktım ettim şıpşıp yağ damlıyor aldı beni bi sıkıntı motordanmı şanzımandanmı diye moladan da vazgeçtim doğru paralı yoldan çıkıp adapazarı sanayiye gittim arabayı kaldırdılar çok şükür motordan değilmiş şanzımanda değil direksiyon kutusunun yağı dediler.tamir edilmesi gerek 4-5 saati bulur dedi benimde acelem var alternatif olarak bi kutu yağ verdi adam mola verdiğin yerlerlde bakarsın dedi.aldık yağı çıktım yola aradan 15 dk geçmedi sanki lastik parcalanırda jant üzerinde gidersinizya öyle bir durum var arabada indim bakıyorum bakıyorum lastikler sağlam.birde baktımki sol arka yumruk gibi balon yapmış neyseki parçalanmaış 160 km hızda pek iyi bir sonuç olmazdı öyle zannediyorumki çok sıcaktan dolayı meydana geldi.onuda değiştirdim çıktım yola nihayet ereğliye vardım.işimi bitirdim.yola çıktım bu sefer araba benzinden gaza geçmiyor.gazdamı benzindemi belli değil.akçakoca sanayiye gittim dediler bunun servisi burada değil ereğlide bir daha döndum ereğliye.usta kapatıp gidecekken yakaladım saolsun baktı etti ecu su beyni arızalı dediler yeni beyin taktılar 400 lira bayıldık ayarını bakımını yaptı çıktım yola geldim.ama gece oldu saat 1 bir gunde ancak bu kadar olur yani butun varını yoğunu döktu araba.