Bu jant nasıl arkadaşlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uslum64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3v426.jpg
3v3yx.jpg
3v3vr.jpg
3tm4z.jpg
3tm3r.jpg

Son düzenleme:
Yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar her türlü bana fikir verebilirsiniz teşekkürler..

kaç inç oldugunu bılmıyorum ( kestiremiyorum ) ama 15 se 16 fln yapsan daha iyi olur sanki.

kaç inç oldugunu bılmıyorum ( kestiremiyorum ) ama 15 se 16 fln yapsan daha iyi olur sanki.
kardeş bunlar 15 inç ben nasıl bi renk ve model takcağıma karar veremedim birsürü çeşit var inc olarakda 15 içime sindi büyüdükçe daha güzel görünüyor ama bilemedim işte kafam karıştı iyice :cool:

Son düzenleme:
Üstteki jant araç beyaz olsa iyiymiş ama alttaki jant aracınıza daha güzel duruyor sanki.

Bence bunu görsel yapman için iki jantıda koyup aracın önden arkaya bir boy resmini çekmen gerekli.Sadece çamurluk çekmişsin fikir vermez.

birinci fotoda ki jant güzel ama 16 sı daha ii olur.. Genede senin aracına gidicek jantlar diil bunlar benim kanaatım..

Bence bunu görsel yapman için iki jantıda koyup aracın önden arkaya bir boy resmini çekmen gerekli.Sadece çamurluk çekmişsin fikir vermez.
dostum inc olarak da renk olarak da karar veremedim işte sizlere soruyorum..

Eğer iki seçeneğin varsa bence 2. resimde ki jant olmalı beyaz iyi durmaz gibi geliyo bana.Ama bana sorarsan hangisini takarsan tak mutlaka 16 inc olmalı jant kendini göstermeli.

eger ki 16 lık takarsan aracının kesinlikle eski konforunu bulamazsın bunu bilmen gerekir....45 veya 50 yanak lastik alıp jantlarını daha cok goz onune cıkarabilirsin...

Geri