bu direkler neden bu kadar sert??

fastest89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar babam dün gece termeden samsuna yola çıkmak için arabayı park ettiği yerden çıkartırken arasındaki beton elektirik direğini görmemiş ve geri geri gelirken arka tarafta en çıkıntılı olan spoiler 'ı koprmış spoilerın sesiyle heycanlanmış debriyaja basacağına tamamen salmış ve direğe iyice yumulmuş sabah geldiğinde baktım tampon yukarıya dğru şişmiş biraz üstünde boya çatlakları ve direkten hatıra niyetine kalan boyası soyulmuş yerler var benim sorum şu:
bu tamponun şişliği indirilebilir mi yoksa böle mi kalcak?? yardımlarınısı bekliyorum acele ederseniz iyi olacak çünkü araba her an servisin yolunu tutabilir

iyibi tampon ısıyle ugrasan usta ısını çözer belkı bı gösterın bakalım?? kaportada bırsey yokmu?? geçmiş olsun

geçmiş olsun

iyibir usta halleder musa ustanın dedigi gibi macun ceker atar bi boya tamamdır yhaa

geçmiş olsun:

gecmiş olsun bu arada:(

geçmiş olsun aynısını benim peder de elektrik direğine tırmanırken arabayla yapmış....çizikler war Allahtan şişme falan yok.....bence servise götür bi baksınlar ilkin...

geçmiş olsun kaskon varsa değiştir tamponu yoksa macun ve boya kurtarır

arkdaşlar soğlun allahtan tampon esnekte kaportaya gelmeden arabayı stop ettirmiş,arabanın kaskosu vardı ama gece olduğu için pek birşey görmemiş sadece yamulan spoiler' düzeltmiş gelmiş ki görse bile gece gece raporu hangi polise tutturcak ama şişkinlik o kadar fazla değil sadece boya çatlaklarından belli oluyo yada parmağını tompunun üstünde gezdirince belli oluyo fazla değilde işte işık vurunca parlıyo boyası ve eğri olduğu belli oluyor.
resimleride koyayım

dsc00268ze2.jpg
bu tampondaki şişme dediğim şey biliyom belki küçük bişe ama çok kötü görünüyo gözüme benim bu arada öyle bi esnemiş ki tampon bagajla tampon arasındaki boşluk kapanmış bagaj kapağının izi çıkmış tamponda,tamponun boyası bagaja yapışmış o izi resimleri çektiğim zaman anahtarın yanımda olmamasından dolayı gösteremiyorum

Geri