Bu Boya İle Jantları Boyamayı Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu ürün ile aracın jantlarını boyamayı düşünüyorum. Sizce iş yapar mı?

31.485.8125.000201t4.jpg

Konum güncel arkadaşlar.

Alt hazırlık olmadan tutacağını sanmam. Jantları ben olsam zımparalayıp yapardım.

zımpara -> sprey astar -> boya -> vernik

şeklinde olunca çok daha güzel oluyor. Ama tek başına da işe yarar, çok kalıcı olmayabilir.

Zımparalama işi kolay zımpara yaparım da sprey astar bunu ilk kez duydum. Bu boyanın kalitesi nasıl peki?

Astarsız tutmaz malesef.. Arkadaşlarında dediği gibi güzelce zımparalayıp daha sonra astar uygulayıp astarıda çok ince (1500) bir zımpara ile zımparalayıp boyanın daha iyi tutunacağı yüzey oluşturup bir kaç kat boya ve ardından vernik ile süper sonuç alırsınız..

Eğer daha detaylı bilgi isterseniz aşağıdaki linkteki konuyu inceleyebilirsiniz..

>> Jant Boyama

Astarsız tutmaz malesef.. Arkadaşlarında dediği gibi güzelce zımparalayıp daha sonra astar uygulayıp astarıda çok ince (1500) bir zımpara ile zımparalayıp boyanın daha iyi tutunacağı yüzey oluşturup bir kaç kat boya ve ardından vernik ile süper sonuç alırsınız..

Eğer daha detaylı bilgi isterseniz aşağıdaki linkteki konuyu inceleyebilirsiniz..

>> Jant Boyama

Berkay çok teşekkür ederim. Peki bu verniğin sprey olanı var mı?

var, yukarıda verdiğim siteden bulabilirsiniz

Geri