Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar corsa mı verip bu aracı düşünüyorum sizce tamir görse adam olur mu? Hava yastıkları patlak. Araç volvo S60 dizel 2014 model 30.000de. 40.000e bırakacak
airbagler sadece ön sağ ve sol ise 1500 tl
kaput temiz 750 tl
ön tampon 750 tl
adaptif far mercekli ise beyin ve far 1500
ön panel 500
panjur 500
fark ayakları sisler falanlarfilanlar yani sol ışık ve tutucu üniteleri herşey de tahmini 1000 tl
işçilik 1500 tl
tahmini 7 8 bin tl ye hallolur gibi ama bu görünen taraf görünmeyen tarafı bilemem en az bu rakamlara çıkar.
verdiğim rakamlar sallama değildir bilgin olsun tabi aşşağısıda belki olabilir çok dandik kullanırsın vs.
Kesinlikle katılıyorum servis 15 binden aşağı fiyat vermez benim yazdığım fiyat listesi çıkma parçalar ve sanayi işçiliği alacağı araç volvo ust segmant bir araç opel le wolgswagen le kiyaslanabilir bir araç değil e haliyle çok parçası pahalı ben görünen tarafta tahmini 7 bin civarı dedim ama alt tarafa bakmak lazım bakalım ne durum var radyatorler dizelse turbo radyatoru klima radyatoru falan filan derken 10binden fazlası olur.hayırlısı olsun şahsi fikrim hiç girmemek gerek böyle araca zaten kazasız araçla aynı paraya geliyor hemen hemen.Hasar görünenden fazla olabilir.
Radyatör, borular, altan darbe geldyise motor kulaklar vs.
Şu görünen haliyle bile yetkili serviste hasar toplamı 15 bin TL'den aşağı olmaz.
Merhaba arkadaşlar corsa mı verip bu aracı düşünüyorum sizce tamir görse adam olur mu? Hava yastıkları patlak. Araç volvo S60 dizel 2014 model 30.000de. 40.000e bırakacak