Bu akşam toplanıyoruz - İZMİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

35KES52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Millet mustafa ıstanbuldan gelıyor bu gece saat 20.30 gibi buluşucaz neden nıcın nasıl demeyın yıne daha oncekıler gıbı işte :D Son anda haber verdım artık kac kısı gelır bılemıyorum ama ben saat 7ye kadar evdeyım bana ulaşın ;)

kısa süreli de olsa katılmaya çalışırım..

ben katılamıyorum akşama misafirim var. size iyi eğlenceler dilerim.

Akşam planı nelerdir?

Ahmet altınçubuk

Sanırsam Bostanlı yada Mavişehir taraflarında olucaz...Birşeyler içer iki tavla atarız diye tahmin ediyorum.

Çağrı bostanlı çok ters oldu şimdi, ben bucadayım birde yarın bursaya gideceğim, yine aklım kaldı ama birdahakini kaçırmam. Aslında akşam biryerlerde oturmayı istiyordum ama bu akşam gelirsem çok sıkışacağım, malum valiz falan zaman tutuyor. Off ya...

Ahmet Altınçubuk

benim adıma pek bişeye benzemedi diyebilirim, keşke daha önceden haber verme imkanı olsaydı, belki biraz daha fazla vakit ayırabileceğim bir plan yapmaya çalışırdım.. ama dediğim gibi işte, neyse ben sözümü yerine getirdim büyük bir koşuşturma ile çok işim olmasına rağmen,,, istanbuldan kalkıp izmire gelmiş arkadaşımızı görmek, hatrını kırmamak adına 15 dk da olsa uğradım...

Gene gitti diet ya gecenın 12 sınde ocakbasına kebap yemeyemı gıdılır arkadas üstünede midyeeeeeeeeee anaammmmmm

ya şu imzayı falan deiştir be birader...

ya şu imzayı falan deiştir be birader...

nickide değiştirsin artık ;)

bende değiştireyim nicki diye düşünüyorum bakalım..

Son düzenleme:
Geri