6 Nis 2012 #1 A aktaş Bilgi Girilmemiş Bi arkadaşımla takılıcaz caddede, gelmek isteyen arkadaşlar olursa 0535-542-34-07 den bana ulaşabilirler
Bi arkadaşımla takılıcaz caddede, gelmek isteyen arkadaşlar olursa 0535-542-34-07 den bana ulaşabilirler
6 Nis 2012 #2 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? Burak gelmeyi çok isterdim ama yarın açıköğretim sınavları var, onlara odaklanmış durumdayım.
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? Burak gelmeyi çok isterdim ama yarın açıköğretim sınavları var, onlara odaklanmış durumdayım.
7 Nis 2012 #3 E eRg Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Haz 2011 Mesajlar 264 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? MeRt link' Alıntı: Burak gelmeyi çok isterdim ama yarın açıköğretim sınavları var, onlara odaklanmış durumdayım. Genişletmek için tıkla ... Aha Odak dedi!! Kesin arabaya birşeyler yaptırıyor
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? MeRt link' Alıntı: Burak gelmeyi çok isterdim ama yarın açıköğretim sınavları var, onlara odaklanmış durumdayım. Genişletmek için tıkla ... Aha Odak dedi!! Kesin arabaya birşeyler yaptırıyor
7 Nis 2012 #4 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? eRg link' Alıntı: Aha Odak dedi!! Kesin arabaya birşeyler yaptırıyor Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? eRg link' Alıntı: Aha Odak dedi!! Kesin arabaya birşeyler yaptırıyor Genişletmek için tıkla ...
7 Nis 2012 Konuyu Başlatan #5 A AEE25 Bilgi Girilmemiş Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? BurakyNk, bulent_tnt ile birlikte fatihteyiz suan kardesim.. Benzinli arkadaslar yan çiziyorlar ama ben gelirim kaça kadar ordasın?
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? BurakyNk, bulent_tnt ile birlikte fatihteyiz suan kardesim.. Benzinli arkadaslar yan çiziyorlar ama ben gelirim kaça kadar ordasın?
7 Nis 2012 Konuyu Başlatan #6 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? Ben de çok gelmek isterdim ama benim de yarın 2 sınavım var...
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? Ben de çok gelmek isterdim ama benim de yarın 2 sınavım var...
7 Nis 2012 #7 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? UNS link' Alıntı: Ben de çok gelmek isterdim ama benim de yarın 2 sınavım var... Genişletmek için tıkla ... Benim 3 walll
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? UNS link' Alıntı: Ben de çok gelmek isterdim ama benim de yarın 2 sınavım var... Genişletmek için tıkla ... Benim 3 walll
7 Nis 2012 Konuyu Başlatan #8 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? MeRt link' Alıntı: Benim 3 walll Genişletmek için tıkla ... Sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz... Onun olması bile yetiyo ;D
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? MeRt link' Alıntı: Benim 3 walll Genişletmek için tıkla ... Sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz... Onun olması bile yetiyo ;D
7 Nis 2012 #9 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? UNS link' Alıntı: Sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz... Onun olması bile yetiyo ;D Genişletmek için tıkla ... Pazar günü 2 tane daha var benim. İçim sıkıldı ders çalışmaktan. walll
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? UNS link' Alıntı: Sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz... Onun olması bile yetiyo ;D Genişletmek için tıkla ... Pazar günü 2 tane daha var benim. İçim sıkıldı ders çalışmaktan. walll
7 Nis 2012 Konuyu Başlatan #10 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? MeRt link' Alıntı: Pazar günü 2 tane daha var benim. İçim sıkıldı ders çalışmaktan. walll Genişletmek için tıkla ... Aynen, 15 inde sınavlar bitiyor ve ertesi gün buluşma var, tek tesellim bu
Ynt: Bu akşam Caddeye gelmek isteyen varmı? MeRt link' Alıntı: Pazar günü 2 tane daha var benim. İçim sıkıldı ders çalışmaktan. walll Genişletmek için tıkla ... Aynen, 15 inde sınavlar bitiyor ve ertesi gün buluşma var, tek tesellim bu