Bridgestone LM32 Blizzak nasıl bilirsiniz

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
bir takım lm32 lastik almaya karar verdik fakat daha önce kullanmamıştık fiyat olarak uygun geli 165 tl tanesi 12 taksit peşin olursa 145 tl içinizde bu lastiği kullanan var mı

valla ben dün taktırdım..blizzak lm-32 run flat lastik..aracın üstünde bridgestone turanza er-300 vardı araba yolda hiç hareket etmedi kaydı az kaldı polise çarpıyordum..fakat blizzaklardan sora sanki yerlerde buz yokmuş gibi davrandı araç..güzel lastik iyikide almışım ama run flat benimkiler.normalleriyle arasında bir fark yoktur sanırım ama sert bi lastik. tavsiyem michelin alpin a4 serisi bak..düz lastikte..

Yumusak olsun dersen michelin alpin a4, sert dersen continental in aracina uygun olan modelini oneririm.

Jetta-Fiorino da michelin a4, corsam da a3 kullaniyorum 2-3 senedir gayet memnunum.

Blizzak, Alpin den daha cok ses yapiyor. Tek bildigim eksisi sertliginden dolayi bu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
lm 32 ,ben 2 yıldır kullanıyorum henüz problem yaşamadım. kar ve buz performansı güzel bence...

yarın eğer 1 tane daha 14 inç jant bulursam lm32 alıcam en uygun fiyatlısı o 145 tlye 12 taksite yaptılar

Ben michelin kış lastiğini 2 yıl bridgestone kış lastiğini de 3 yıl kullandım. Ağrı ve Ordu Gölköy de kesinlikle zincir gerektirmedi. Ama michelinin tek sıkıntısı yumuşak olmasından dolayı çukurlarda janta kadar vuruyor olmasıydı.

Ben michelin kış lastiğini 2 yıl bridgestone kış lastiğini de 3 yıl kullandım. Ağrı ve Ordu Gölköy de kesinlikle zincir gerektirmedi. Ama michelinin tek sıkıntısı yumuşak olmasından dolayı çukurlarda janta kadar vuruyor olmasıydı.

bende uludağa çıktım hemen sıkıntı yaşamadım:)

Geri