Brembo kaliper kapakları hakkında?

cyucel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar.
Meşhur brembo fren takımlarını bilmeyenlerimiz yoktur heralde.
Piyasada ki bu fren kaliper kapakları hakkında düşünceleriniz nedir? Corsa C aracıma bu kapakları uygulamak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla çok olumlu yönde mesajlar yok.

Isındığı
Sağlam olmadığı
Isınma yaptığı için düzenli soğutmadığı vs gibi durumlar mevcut şeklinde.

Zararı ne olur bilmiyorum ama uygunsa 2 adet kapak almak istedim fiyatlarıda oldukça uygun. Siz ne düşünüyorsunuz?

sadece görsel, hiç bir fonksiyonu olmayan plastik kapaklar.
sorun açacak bir durumda yok aslında. kaliperleri soğutmak normal araçlarda ihtiyaç duyulan bir şey değil.
görüntü hoşunuza gidiyorsa takılabilir.

16'' janttan aşağıya olmuyor diye biliyorum,ama kapak nihayetinde gerçek değil yani :)
kolpa olduğu çok belli :)

ısınmasıda cabası tabi :)

16'' janttan aşağıya olmuyor diye biliyorum,ama kapak nihayetinde gerçek değil yani :)
kolpa olduğu çok belli :)

ısınmasıda cabası tabi :)

16 dan asagi sigmaz, bant tutmadigi icin vidalayan var. Allah akil fikir versin.

Tapatalk Pro

Boyayın gitsin akçalı marka florosan yeşil hoş duruyor tabi aracın rengine göre renk seçimi değişebilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1393440913.045183.webpImageUploadedByTapatalk1393440927.682887.webp

Selamlar.
Meşhur brembo fren takımlarını bilmeyenlerimiz yoktur heralde.
Piyasada ki bu fren kaliper kapakları hakkında düşünceleriniz nedir? Corsa C aracıma bu kapakları uygulamak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla çok olumlu yönde mesajlar yok.

Isındığı
Sağlam olmadığı
Isınma yaptığı için düzenli soğutmadığı vs gibi durumlar mevcut şeklinde.

Zararı ne olur bilmiyorum ama uygunsa 2 adet kapak almak istedim fiyatlarıda oldukça uygun. Siz ne düşünüyorsunuz?

Nasıl olmuş 10 tl gibi bir rakama boyama çözüm gibi

Spreyle boyatıp arada bir boya attıkça lastikçide boya sıktırmak yeterli oluyor bakımdan bakıma :)

Geri