BRC mi? LANDİRENZO mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atalip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atalip

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma LPG bağlatacamda sizce hangisi daha iyi olur.
Landirenzo mu?
BRC mi?

Ben Landirenzo derim. Araç konusunda oldukça kıl biriyimdir. Uzun yıllar LPG kullanmamakta ısrar ettim ancak son zamlardan sonra arabaya binemez olduk. Sıralı Zavoli taktırdım. İnanılmaz bir şekilde memnunum...

Zavoli' yi de değerlendir derim....

eğer ikisi arasında bir tercih yapacaksanız iyi montajla kesinlikle BRC diyorum.

Landirenzo

marka sorun değil eğer sizlerin kullandığı güzel bir marka varsa yazarsanız bende değerlendirebilirim tşk ederim arkadaşlar

Brc

opel landirenzo öneriyor,
fiat landirenzo öneriyor,
dacia nın fabrika çıkışlı lpg li araçlarında landirenzo kit var.
hyundai brc öneriyor.
en popüler kit brc dir.
sonuç olarak: "brc-my10 & landirenzo omegas" iyi bir usta ile ikisinde de sorun yaşamazsın

Landirenzo. Çünkü dünyanın en büyük üreticisi. Landirenzonun üretimi diğer tüm markaların üretimlerinin toplamından fazla. Ayrıca BRC ile kıyaslarsanız tüm parçalarının italyada üretiliyor olması açısından yine üstündür.

Aracınıza LPG kiti taktırdıktan sonra Multivalf (Şamandıra da derler) ünitesinin de Landirenzo marka ya da BRC taktırırsanız BRC marka olmasını isteyin. Dikkat edin hepsi yerli markalar ya da farklı markalarda şamandıra takarlar. Kesinlikle tercih ettiğiniz markanın şamandırasını isteyin. Şamandıra dedikleri parça kitteki en önemli güvenlik elemanıdır.

İyi bir servisle çalışın, marka farketmez. Atiker taktırdım sorunsuz kullanıyorum.

benim aracımda brc var ve çok memnunum

Geri