Bravo izlenimim(resimlerle destekli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,bugün Carrefoura gittim ,alışveriş için.Gitmişken Bravo ya da bakayım dedim.Fotograflardan da anlaşılabileceği gibi içi çok başarılı,ama asla bir opel kadar değil.Şık ama malzeme kalitesi düşük..Aracın içi diğer fiat modellerinden bağımsız ama dışı linea punto karışımı bişey.İçi çok çok dar.3. fotoya dikkat edin.Boyum 1.82 ,inanmıyacaksınız ama ön koltuğa oturdum ve torpido gözü açılmadı.Arka koltuk diz mesafeside yetersiz..Arka bagaj tutamagı yok ve kapatırken mecburen sert birşekilde bırakıyorsunuz..vw gibi logoya basınca açılıyor...Arka görüş mesafesi çok dar.Zaten orda toplanan kalabalıktaki insanlar hayal kırıklıgına ugruyor...Astra ve golf ile kıyaslanamaz bile diyen kadın gördüm:)Ve ona dönerek "arabadan anlıyorsunuz" diye espri bile yaptım.Sonuç olarak içi sık ama 30000 ile 50000 ytl arasında değişen fiyatı ve opsiyonları ile ne kadar tutar bilemem...

İŞTE FOTOLAR;)

Son düzenleme:
güzel araba ama astradan güzel değil.

Fiatın yapıcağı en iyi araba

opeli almadan önce bu arabanın gelmesini beklemiştim. ama ne zaman türk piyasasına sunulacağı belli değildi. o yüzden beklemekten vazgeçmişim iyi de etmişim :D

o paranın arabası olmadığı zaten üreten firmadan belli olmuyormu?

arkası rezalet

AStraya kesin ustunluk saglayacak bir yani var. Bardaklik var !!!!!

düşünmem bile ama fiat biraz kendini geliştirdi

Geri