Bozuk yollarda gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan varangoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

varangoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar aabamla bozuk yollara girdiğimde önden tok tok diye kalın bir ses gelmekte acaba neyden kaynaklanıyor olabilir aracım opel astra cd

Bende sessiz asfalttan giderken yama yerlere geldiğimde aynı şekilde bi tok tok sesi alıyorum.Lastiklerim sert lastik olduğundandır diye düşünüyorum.

Rot başları Askı kolları ve rot kolları bu seslerin ilk nedenlerindendir bir ustaya göstermenizde fayda vardır size net olarak hangi parçanın arızalı olduğunu söyleyeceklerdir.

ön düzen diye geçer genel olarak rot balanscıya kontrol ettir bi

ben bu sorunun tam tersını yasıyorum arka amortısorleri degıstırmeme ragmen arkadan bozuk satıhta sesler gelmekte düz yolda tık yok ama nedendir acaba

ben bu sorunun tam tersını yasıyorum arka amortısorleri degıstırmeme ragmen arkadan bozuk satıhta sesler gelmekte düz yolda tık yok ama nedendir acaba

üstadım amortisörlerin baglantı yerlerinde aşınma olmasın yenide olsa olabilir o içi plastik onların herhalde bozuk satıhta çabuk bozulup ses yapabiliyor içine lastik çakarlar rot cuda

Geçenlerde rot-balans yapılmıştı bununla bi alaksı yok o zaman benim bu seslerin

benim araçta da arka tarafta gıcırtı sesi geliyor bağaj yaylarından ya da koltuktan olabilir mi nereye bakmam lazım.önde de kötü yolda sinir bozucu bir ses geliyor.göğsün içinde bir parçamıdır bilemiyorum.sanki yerinden çıkmış bir yere çarpıyor.bir ara pionneer taktırdım o yapabilir mi acaba.

Son düzenleme:
kulelerde kırılmış içinde dönüyor olabilir arka taraf için keçelerin olduğu kısmı gressleyin geçer

Geri