Boyatsammı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adilbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Tavan hariç komple boyalı aracı yine tavan hariç komple boyatsam ne olur sizce? bide ne kadar tutar arkadaşlar?Lacivert renk.

neden tekrar komple boyatmak istiyorsunuz cokmu cizik araba?

aracınız 99 modelmi? metalik renkse yanmaya başlayabilir tavan boyası.. boyatmışken tavanıda boyatın gitsin

Tavana folya at belden aşağı çok kötüyse boyat gitsin zaten boyanmış bi sıkıntı olmaz

olmaz bencede olmaz ama satarken sıkıntıyı hissedecektir arkadaşımız bu araçta boya var derler sanki fabrikadan çıkarken üzerine şeker sürüyorlarmış gibi

Boyatın gitsin sıkıntı olacagını sanmıyorum , zaten boyasız araba arıyan kişi gider sıfır araba alır nasıl olsa 3 gün sonra sokakdan biri gecerken bı sekılde cızer ..

çizerini bırak benim arabanın ön çamurluğun ucundan vurmuş ve kaçmış adam yok yolcu

Araç zaten boyalıymış boyasanızda pek değişen bişey olmaz..

Nedense bizim ülkemizde anlamadan dinlemeden boyalı araçlara vebalı muamelesi yapılıyor. Acaba asıl sorun boyadan ziyade satıcıların yalana dolana fazla mı sığınmaları?

çizerini bırak benim arabanın ön çamurluğun ucundan vurmuş ve kaçmış adam yok yolcu

hehe o klasik sorun. benim eski aracımda kamyoncuların önünde dururdu sürekli. akşam bi baktım benim araba yerinde değil. yani yerinde ama ben tanıyamadım. Sol 2 kapı içe katlanmış. Yok mu bi gören dedim kimse görmemiş ne hikmetse. Öylelikle kaldık :)

Geri