Boya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hardcat

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabamı anası babası belli olmıyan yaratıklar tarafından çizilmişti her gördüğüm zaman içim gidiyor hatta yeni boyattığım kapı kollarım bile çizilmiş şimdi deniyorki değeri düşer valla arfkadaşlar boyatacam kafamı bozulmasından daha iyidir ben arabamı stacaksam alacak adam sözüme güvensin zaten söylerim boyattığımı resim filanda çekmiyecem çünki bahane bulan hasar olmuş bu çiziklerden sonra olmuşta diyebilir arabam boyalıysa almasın arkadaşlar alacak biri çıkar sonra satmak istiyende yok allah kaza belayı kimseye vermesi arkadaşlar

abi sen kararını vermişsin zaten.

Resmini mutlaka çek kardeşim bak benden demesi.
Allah muhtaç etmesin ama paraya ihitiyacınız olup ta aracı satayım dediğiniz zaman çarpık, darbeli vb.. muamelesi yapıyorlar ki bu sizin daha da üzülmenize yol açacaktır.
Karşıdaki sizin samimiyetinize inanmayabilir.

Zor birşey değil çek fotoğrafını dursun köşede...

kesınlıkle fotograflarını cek.yıne gostermezsen gosterme alacak olan kısıye ama elının altında olsun zarar gelmez.yasadıklarını cok ıyı anlayabılıyorum.arabam aynı sekılde boydan boya cızık.1 mayısın gecmesını beklıyorum ben de boyatmak ıcın.o arabaya o sekılde bınılmıyor, sırf degerı duser dıye kendı malıma keyıf almadan bıneceksem dussun varsın degerı

geçmiş olsun bencede resim çek bir kenarda bulunsun

Aynen öyle resmini cek kesinlikle ben pazartesi gittimkportaciya aracimin kabutund taş izleri var ve sağ arka kapida boya yaniklari adamlarla kabut sağ kapilar ve tambonlar boyanacak sekilde 800 tl anlastim adam hemen aldi geldi makinayi cekti resimlerini neden cekiyorsun diye adam abi sinirin bozulmasin satacak olurken diye elin oğlu gelir bu araba darbeli der onun için bu resimleri sana verecemğim öyle bişey derse adama gösterirsin diye cekiyorum dedi.iyi madem dedim opelim 76 binde hatira resmi olarak kalir bi kenarda :)

Teşekkürler arkadaşlar bunları yapanlara ne denir hepimiz biliyoruz annesinin ne olduğu belli olmıyan kişiler

Millet ne yaptığını bilmez oldu her seyin hayırlısı de zaten yapacak bişey yok bu konuda

Nasıl Yani sercan adam almış anahtarı eline baştan başlıyor sonara sona kadar bu A......sını ............. dıııııııııııııııııııııııııtttt o........ dıııııııııııııııııııııııııııııııt çocuğu bilmiyormu yani ne yaptığını öyle bi biliyorki bilmediği bir şey var onunda yazdığımdan siz çıkarın ama onuda biliyodur o adam ses çıkarmıyodur anasına

Resim Çekecem arkadaşlar 10 mp bir makinayla ki haniya satarsam gözüne sokarım alacak arkadaşın

Son düzenleme:
Geri