Boya Yanığına şeffaf film kaplatsak olurmu?

serdal1977

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım 99 vectra tabii haliyle yavaş yavaş boya yanıkları oluşmaya başlamış gözüküyor.bunun için ya boya yada kaplama gerekiyo galiba.ama aracıma siyah kaplama hiç yakışmaz vede orjinalliğini bozmak istemiyorum.bunun yerine tavanı ve kaputu şeffaf film ile kaplatsam boya yanığına engel olabilirmiyim acaba.Formda aradım ama böyle bi konu yok.Tecrübelerinizi paylaşmak isterim.Şimdiden teşekkür ederim

Şefaf filme kaplasan daha beter yanık oluşur.
şünkü altaki boya güneş altında ısınıyor ama ısıyı filmden dolayı ısıyı dışarıya veremiyor
ve boya kararmaya başlıyor.

tek çözüm boya

Valla zaten diyarbakırdayız yazın yanıyor burası,birde boya işi burda pek kaliteli değil.sürekli cila yapsam işe yararmı 3M in kaliteli sıvı şeklinde cilaları var.Yada boya koruma attırsam işe yararmı acaba.

boyaya zımpara yapıp pasta ile falan kurtarıyorlarmış. forumboyakoruma'ya gözatın derim...

bence meguiars'ın ultimate compoundunu bir deneyin derim

Kurtarma amaçlı yapılan her işlem aracın boyasını daha da beter yapıyor, boya yandıktan sonra yapılacak en sağlıklı işlem o bölgenin yeniden boyanmasıdır, aksini iddia eden varsa, .......... türü uygulamalar kesin kurtarıyor diyen varsa arabamı ona gönderebilirim.

Güneş yanığı pasta cila ile çözülmez. Üzerine cila atmakla çözülmez. Tek yolu boyatmaktır. Üzerine kaplama yapmak, Cengizin dediği gibi zarar görmüş boyanın nefes alamayıp daha kötü olmasını sağlar.

boya yanığının tek çaresi boyatmaktır fakat yanığın fazla yayılmasını önlemek için boya ile güneş arasına bi tabaka oluşturman gerek. nano teknolojik ürünler kullanarak boyanın üzerine boya kadar şeffaf bir tabaka oluşturabilirsin, ben folyo veyahut film'den daha sağlıklı olacağına kesin gözüyle bakıyorum. aşağıda ürünlerin ismini, bi kaç resim ve videosunu paylaşıyorum, araştırmanı öneririm.

işlemler sırasıyla Aquartz Premium + Aquartz Titanium + Aquartz Reload olarak uygulanırsa maksimum verim alınır deniliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=yE_wUSxT7gE

protect.gif

coinppf.jpg

Son düzenleme:
Geri