Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alman lisans gücünün çin fabrikalarından çıkarttırdığı ürün olabilir, KMARX ın söylediği gibi daha fazla artı değer kazanmak için Alper Abi tabi bu işin magazine boyutu..Bence fren diskleri ve kampanalarından, frene bastıkça kopan mikron zerrelerin o bölgelere sıcaktan ve kinetik hareketten dolayı yapışarak, oksijen veya suyla temas etmesinden kaynaklanır..Yani üstünü hafif kazısanız belki alttaki pas tutmayan zeminle karşılaşırsınız..Eğer karşılaşmazsanız magazin haberleri doğru demektir
Ben de bugün aracımın sağlığı için benzin ve gaz almak zorunda kaldım..Hep limitlerde alıyorum, bu sefer benzin lambası da yandı, gaz da kalmadı sonra yıkatırken aracı, son model c5 gördüm..O araçta da tarif ettiğin yerlerde paslanma vardı Alper Abi...Citröen genelde valeo kullanır, valeoyu da azarlamak lazım...Diyeceksin ki sen burada saydırıyorsun da senin aracın yok mu pası? Fren spreyi ile spreyledim ve sonra da gri boya ile boyadım..Koruyucu bir hal aldı..