Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Booster olarak değil ama Diesel Box olarak Odak Garage tedarik ediyor..
Benim aracımda yaklaşık 6 aydır mevcut, yakıt ortalamasında 1-2'ye kadar düşürdü, beklediğim performansında kat kat fazlasını aldım diyebilirim..
Dizel araçlarımızda kasa ağır olduğundan, motor küçük kalıyor, Diesel Box ile motorun rahatladığını ilk kullanışta anlayabiliyorsunuz..
Detaylı bilgi için Odak Tarık Bey ile görüşebilirsiniz..
Abi booster gerçekten güzel bir alet kullandığında inanamıyosun ben 1,3 dizelle patinaj çekiyodum, ama gerçek şu ki senin yerine gaza daha fazla basıyo diyim ayrıca arabayı o kadar iyi toparlıyo ki bir süre sonra daha fazla basma isteği uyandırır tabi buda oldukça fazla yakıtı etkiler. Ayrıca açma kapatma tuşu da var, Odakta Tarık abi denetiyor istemezsen sökülüyor.
Abi booster gerçekten güzel bir alet kullandığında inanamıyosun ben 1,3 dizelle patinaj çekiyodum, ama gerçek şu ki senin yerine gaza daha fazla basıyo diyim ayrıca arabayı o kadar iyi toparlıyo ki bir süre sonra daha fazla basma isteği uyandırır tabi buda oldukça fazla yakıtı etkiler. Ayrıca açma kapatma tuşu da var, Odakta Tarık abi denetiyor istemezsen sökülüyor.
Evet Emre'cim. Booster performance firmanın ismi. Geçen yıl yaptıran birisi bu yıl dynoda 138 hp ve torque 250 olarak çıktığından bahsediyor. Yakıtta da 1-1,5 lt düşüş varmış. Eksozdan duman olayı yok diyor ama zaten DPF olan araçlarda herhalde duman çıkmasını bekleyemeyiz zaten diye biliyorum.