bobin/astra h

izmirli_kaptan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracimin 60000 bakimini yeni yaptirdim.bugun sabah aracimi calistirdigimda tekleme,silkelenme,gaz yememe basladi,50 km hizi gecincede musluk amblemi cikiyordu.sorun bujilerdendir diye dusunuyordum ancak aci haber tez geldi,sorun bobinmis,aracim 3 silindirle calistigi icin tekliyormus, 275 ytl ye izmir joker otoda degistirdiler,fiyat konusunda fazla arastirma sansim yoktu en yakin orasi vardi:).sanirim aracin gaz yemesini etkiliyordu ki degistirince araba sanki 0 km arac gibi davranmaya basladi,easytronic vites gecisleri kendi kendine duzeldi,gaz yemesi mukemmele gibi. benzer sorun yasayanlara duyurulur.yaklasik 1 kac aydir etkisini hissettiriyordu..

Geçmiş olsun. Parça orjinal GM'mi? Ve de 2 yıl parça garantisi varmı?
Musluk amblemi herhalde sarı renkli motor arıza lambası.

275 TL ye GM bobin sanki vermezler gibi geldi bana,delphi falan olmasın?Bir de 60000 k'de erken bitmiş bobinler,başka sıkıntı mı var acaba?

ben %25 indirimle yetkili serviste 320 liraya taktırmıştım. 2 yıl garantili. eğer garanti yok ise parça pahalı geldi bana.

garantili 2 yil,orjinal gm,izmir joker oto da takildi

joker'e dikkat edin bence ;)

her yönden;)

58.000 km de astra h'min bobinini 250 tl ye değiştirdim 1 ay önce. 2 yıl da garantisi var. 2 adet z rotu, yağ, yağ ve hava flitresi dahil 500 tl'yi buldu. bunların içinde olduğu için sadece parça parası ödedim. normal bence.

Bu ne arkadaşlar ya 50000 - 60000'lerde bobin yanıyor,daha dayanıklı olması gerekmiyor mu bu meretin,pes doğrusu.

Geri