bmw x1

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçende kayınpedere araç bakmaya gittik.ankara borusanda bizimki x 1 i görünce vuruldu.araç pazarlığını yaptılar vede kapora verildi.55000 euro.açıkçası araç benim çokda hoşuma gitmedi.araç hakkında bilgisi olan varmı birde o paraya alacağımız 2000cc suv araç önerileriniz nelerdir,

x1 pek suv gibi değilde sw gibi duruyor açıkcası benim pek hoşuma gitmedi tipi ama kayınpederinizin hoşuna gittiyse bmw tartışılmazz kolay kolay
BMW_X1_resmi.jpg

bem olsam x1 yerine audinin q5 lerine bakarım tipide daha güzel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hp-s-tronic-dogus-oto-cikisli-45350413/detay/

audi-q5-2009-model-arabalar-araba-resimleri-oto.jpg

mercedes glk larda var sams 2.5b dizel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...edes-benz-glk-250-cdi-4-matic-47847774/detay/

ag_test_mercedes_glk_320_2009_03_s.jpg

Son düzenleme:
usta 530d gt dıe bı model cıkarmıslar sahıbınden bak cok hosuma gıttı arac kayınpedere bıde onu gostr ıstersen..

zaten bunlar suv olamaz , crossfre ..

benim hoşuma gidiyor açıkcası bu tür araçlar özellikle x1 sw ve suv ikisini ortasında bir ebatları ve hatları var bence hoş ve çekici :D

Ben bi anlıyamadım bu arabayı arkadaş. :D Bi görüyorum hoşuma gidiyor bi görüyorum hoşuma gitmiyor. :D

Q5 veya Yeni X3 daha mantıklı bence. Bizde şu CR-V'yi satsak X3 alıcaz ya da Q5 olmadı GLK. :D

vallahi buralarda tuttu millet catir catir aliyor ..hayirli olsun ..

Ara bir model, bence gayet başarılı bir araç özellikle performansı mükemmel; tüketimi uzun yolda çok düşük, arkadaşımda var düzlükte bir kere 220km/s yaptık, tüketim konusunda 110-120km/s sabit hızla klima kısmen açık 6.2-6.5 yakıyor, ankarada şehir içinde 10lt ye yaklaşmış ki son derece normal..

Türkiye için çok gereksiz bir araba çok gereksiz bir fiyat o fiyatta cross country tarzında bir araç alınıcaksa o fiyatın yarısına piyasada çok dolu ve kaliteli cross country araçlar var avrupada bu araçlar eminim çok ucuzdur haliyle bmw olmasıda ayrı bir cazibe katıyordur alınabilirlilik tercihi arttırıyordur.. ama türkiyede bu tip cross country araçlar zaten çok az satıyor bmw nin yüksek fiyatıda cabası madem böyle bir araç alıcaksın bmw almanın bir mantığı yok satarken çünkü çok zarar ediceksin bu tür modeller bmw bile olsa müşteri kesmi çok limitli ve kısıtlı olduğu için ikinci elde değer kaybediyor bence ne 1 ne 3 x serisi 5 den başlar 6 da biter..

Geri