Bizim ASTRA 100.000 km dedi resmi ve videosu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nolamaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nolamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Allah'a şükür kazasız belasız arabamız 100.000 km dedi...

maşallahı var, 1 kere buji kolları hariç bize hiçbir masraf çıkarmadı...

inşallah da çıkarmaz...

arkadaşlar videoyu yarın ekleyeceğim tam böyle 99.999'dan 100.000 dediği anda çektim :)

bu bizim külüstür :D
astra20lp3.jpg

astra21ts4.jpg

işte o anın resmi:-P

grnt014ds4.jpg

:o

arkadaşlar bu da o anın videosu...

http://www.nolamaz.com/play.php?vid=411

Son düzenleme:
daha nice 100 000 km yaparsın İnşallah, kazasız belasız.

Hayırlı uğurlu olsun, darısı 200000'lere :) Bende şehirlerarası seyahat ederken 111111 de çekmeye çalıştım cep telefonumla. Ama o sırada arkadan hızla gelen bir araç sellektör yapıyormuş görünce biraz panikleyip direksiyonu aniden kırınca araç 3 takla attı falan diye devam edermişim :) öyle olmadı tabiki de, hafif sarsılmış ve fotograf bulanık çıkmış :( Nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Bir daha göremeyeceğim bir andı...

Son düzenleme:
bende boyle bi 170000km ye denk gelmiştim:D tam konya yolundan geliyorum bi baktım 169995 de :D gözlerim 170000i görünce biraz sevindim ama birazcıkta üzüldüm. sonucta herseyim bir ömrü var.

Hayırlı uğurlu olsun, darısı 200000'lere :) Bende şehirlerarası seyahat ederken 111111 de çekmeye çalıştım cep telefonumla. Ama o sırada arkadan hızla gelen bir araç sellektör yapıyormuş görünce biraz panikleyip direksiyonu aniden kırınca araç 3 takla attı falan diye devam edermişim :) öyle olmadı tabiki de, hafif sarsılmış ve fotograf bulanık çıkmış :( Nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Bir daha göremeyeceğim bir andı...

kardeş acayip güldüm yaa şu 3 takla falan attı değişine hehe :):kop:

>>> bu arada iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler cümlemize...

Yazarken bende güldüm :) öyle bi senaryo yazmak geldi içimden, komedi filmlerinde olur genelde, yada Son Durak 4 olabilir :)

güzel bi senaryo hoş bi espri :D

nice 100,000 lere kazasız belasız inşallah..

G kasa iyidir sorunsuzdur nice 100000 km lere

güzel bir anı olur nice 100000lere kazasız belasız

Geri