birazda sağlık !!!!

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü acı çekiyorum.belki yadırganabilir herkese saygım var fakat bilinsin istiyorum. Özellikle askere gidecekler dikkat etsin.

konu:tırnak batması.
sonuç:yarıya yakını kesilmiş bir sol ayak baş tırnağı

tanı:evet arkadaşlar yukardanda anlaşılacağı gibi sol ayak tırnağımın batık sonucu yarısını hastaneye bıraktım.demekki bazen fazla mal göz çıkartabiliyor. :confused:

bu olayı yaşamamak için ayak bakım ve temizliğine özellikle tırnak kesimi ve ayakkabı seçimine özen gösterin. birde eğer askere gittiğinizde size son 20 günde tırnağınız batabilir bottan dolayı diyen bir astsubayınız :mad: olursa bu yazı aklınıza gelsin.çünkü ilerde batık sürekli devam ediyor.uyuşturucunun etkisi geçti galiba çok acıyooo.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun inşallah bıran önce saglıgına kavusursun. tekrar geçmiş olsun. bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler

geçmiş olsun kardeşim.Uyarıların için sağol.

bu konuda 17-18 yaşlarımda iken bir müşterim tarafından uyarılmıştım.
tırnakların asla tırnak çizgisinden değil tırnağın orta ucundan çizgi şeklinde
kesilmesi gerektiği konusunda .
selamlar

Ayak sağlığı ve temizliği kimsenin ilgilenmediği bir konu. Özellikle askerlikte çok karşılaşılır ve hemen herkesin bir anısı vardır. Arkadaşının terliğinden mantar kapan; uzun intikaller nedeniyle ayağında oluşan nasırları hala geçmeyen; günlerce ayaktan çıkmayan bot nedeniyle ayağı kokuşan; yanlış kesilen tırnak nedeniyle, tırnağı batan onlarca kişi vardır aramızda..

Botların içine kadın pedi yapıştırıp, çorapları iyice pudralayıp, tırnakları dışa hilal kesip bolca da dua etmişliğimiz çok oldu.. Ama şimdilerde yeni bir ürünün askerlere satışına izin verilmiş diye duydum.

bu konuda 17-18 yaşlarımda iken bir müşterim tarafından uyarılmıştım.
tırnakların asla tırnak çizgisinden değil tırnağın orta ucundan çizgi şeklinde
kesilmesi gerektiği konusunda .
selamlar

nasıl yani abi, bi foto eklermisin :D ehueheu

geçmiş olsun....

teşekkür ederim başına gelmeyenler tedbirini alsın

Geri