arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü acı çekiyorum.belki yadırganabilir herkese saygım var fakat bilinsin istiyorum. Özellikle askere gidecekler dikkat etsin.
konu:tırnak batması.
sonuç:yarıya yakını kesilmiş bir sol ayak baş tırnağı
tanı:evet arkadaşlar yukardanda anlaşılacağı gibi sol ayak tırnağımın batık sonucu yarısını hastaneye bıraktım.demekki bazen fazla mal göz çıkartabiliyor.
bu olayı yaşamamak için ayak bakım ve temizliğine özellikle tırnak kesimi ve ayakkabı seçimine özen gösterin. birde eğer askere gittiğinizde size son 20 günde tırnağınız batabilir bottan dolayı diyen bir astsubayınız
olursa bu yazı aklınıza gelsin.çünkü ilerde batık sürekli devam ediyor.uyuşturucunun etkisi geçti galiba çok acıyooo.
konu:tırnak batması.
sonuç:yarıya yakını kesilmiş bir sol ayak baş tırnağı
tanı:evet arkadaşlar yukardanda anlaşılacağı gibi sol ayak tırnağımın batık sonucu yarısını hastaneye bıraktım.demekki bazen fazla mal göz çıkartabiliyor.

bu olayı yaşamamak için ayak bakım ve temizliğine özellikle tırnak kesimi ve ayakkabı seçimine özen gösterin. birde eğer askere gittiğinizde size son 20 günde tırnağınız batabilir bottan dolayı diyen bir astsubayınız

Son düzenleme: