Dün gece deprem oldu. Yatak beni beşik gibi sallarken kalktım. Baktım, millet mışıl mışıl uyuyor, asayiş berkemal, ben de bir bardak su içip yattım.
Sonrasında sabaha karşı bir rüya gördüm. Model hatırlamıyorum ama eski bir Ascona idi. Şampanya rengi gibi bir rengi vardı. Fakat öyle temiz öyle diriydi ki sormayın. Koltuk döşemeleri bile cillop gibiydi. Döş deseniz keza...
Gerçi koltuğa oturunca birkaç yıpranmışlık gözüme çarpmadı değil.
Sonra arabayı çalıştırıp biraz sürdüm. Aman Allah'ım yok böyle bir zevk! Böyle bir süspansiyon böyle bir konfor ancak yıldızda olurdu herhalde... Gaz ve direksiyon tepkimeleri mükemmel derecede iyi. Motor deseniz yok böyle bir ses. Sürmeye doyamadım açıkçası.
Başta benimmiş, çok gururluydum. Sonra rüya işte, benim aracım şimdiki Astra J oldu, Ascona satılık oldu!
Hatta şimdiki aracımla karşılaştırma yapıp Ascona'yı daha üstün buldum. 
Aklıma şimdi geldi rüya... Hayırdır inşallah! Her haltı becerdim, araba toplaması mı kaldı yahu!
Buna benzer bir şeydi...
Sonrasında sabaha karşı bir rüya gördüm. Model hatırlamıyorum ama eski bir Ascona idi. Şampanya rengi gibi bir rengi vardı. Fakat öyle temiz öyle diriydi ki sormayın. Koltuk döşemeleri bile cillop gibiydi. Döş deseniz keza...
Gerçi koltuğa oturunca birkaç yıpranmışlık gözüme çarpmadı değil.

Başta benimmiş, çok gururluydum. Sonra rüya işte, benim aracım şimdiki Astra J oldu, Ascona satılık oldu!

Aklıma şimdi geldi rüya... Hayırdır inşallah! Her haltı becerdim, araba toplaması mı kaldı yahu!

Buna benzer bir şeydi...