Bir lider, Tek lider

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Türkiye de İngiliz kralı 8. edward için verilen yemekte garsonlardan biri elindeki yemeklerle yere kapaklanır.Tüm yemeler yerlere saçılır.Masadaki dış güçler gülerken , kumandanlarımız utanır yüzleri kızarır.

Bu sırada Mustafa Kemal ATATÜRK krala dönerek şöyle der:
''Bu millete herşeyi öğrettim,fakat uşaklığı öğretemedim''

Bir lider düşünün ki en kötü zamanımızda dahi halkını yüceltebilecek zekaya tevazuya sahip olsun.

Aşağıdaki cümle yorumsuzdur.
''Hadi ananı da al git buradan''
Anlayan anladı sanırım.

Son düzenleme:
paylaşim için sagol

Türkiye de İngiliz kralı 8. edward için verilen yemekte garsonlardan biri elindeki yemeklerle yere kapaklanır.Tüm yemeler yerlere saçılır.Masadaki dış güçler gülerken , kumandanlarımız utanır yüzleri kızarır.

Bu sırada Mustafa Kemal ATATÜRK krala dönerek şöyle der:
''Bu millete herşeyi öğrettim,fakat uşaklığı öğretemedim''

Bir lider düşünün ki en kötü zamanımızda dahi halkını yüceltebilecek zekaya tevazuya sahip olsun.

Anlayan anladı sanırım.
bence anlamamışlar sonuç ortada

güzel paylaşım

Atatürk'e tüm dünya sahip çıktı da ülkemizdeki bazı çevreler dışladı. Bu nedenle içim kan ağlasada sevenlerinin çok olması tesellim oluyor.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=33243&highlight=u%FEak

daha once verıldı 7 edvard 8 edvard oldu sıte ıyıce yaklasan secımlerle beraber sıyasete burundu
bır yorumsuzda benden ''YA SEV YA TERKET''

Ülkemi seviyorum,insanlarını seviyorum,toprağını seviyorum,şehitlerimizin bıraktıklarını,Atamızın mirasını seviyorum.Topraklarımızı krış karış satanları,takkiye yapanları,milleti soyup cebinde delik açanları,amerika uşaklarını değil.

Anlayan anladı sanırım.

Yukarıdaki yorumsuz cümleden ve siyasetle ilgisi olmayan satırlardan gocunanlar ortada.

Anlayana..

Son düzenleme:
yani yazmayım yazmayım diyorum ama okuyunca da dayanamıyorum çünkü bu sitenin kimliğini bu sitenin güzelliğini bozuyorsunuz amacınız nedir tartışma çıksın konu kilitlensin 2-3 kişi banlansın mı varsa bi sorununuz gidin siyaset muhabbeti yapılan sitelere yazın şimdi diyceksiniz ki sana bu niye bu kadar dokundu burda herhangi bir şahısı yada kurulusu temsilen yada herhangi bir kesimi tutuyormuşum gibi konuşmuyorum lütfen Mustafa Kemal Atatürk`ü kullanıp başkalarına gönderme yapmayın kimle kimi kıyasladığınızı fark edin lütfen

Ülkemi seviyorum,insanlarını seviyorum,toprağını seviyorum,şehitlerimizin bıraktıklarını,Atamızın mirasını seviyorum.Topraklarımızı krış karış satanları,takkiye yapanları,milleti soyup cebinde delik açanları,amerika uşaklarını değil.

Anlayan anladı sanırım.

Yukarıdaki yorumsuz cümleden ve siyasetle ilgisi olmayan satırlardan gocunanlar ortada.

Anlayana..

burası tekerleme degıl sanırım nasıl sıyaset olmuyor
spekulasyon yaratıyorsun provakotorsun maksadım polemık yaratmak degıl herkes bu devletı sevıyor bu devlet ıcın caba sarfedıyor helekı sızın ulkeyı satıyor dıye seslendıgınız kısı bu devlet ıcın herkesten cok calısıyor

Okey.Konu uzamasın.Kırılanlar varsa özür borçluyum.Konunun siyasete dayandırılmasını ben de istemiyorum.Herkesin fikrine saygım var.Beğenmediklerimin bile.

Geri