Bir korna yeter..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkndvc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hkndvc

Bilgi Girilmemiş
Kış mevsimine giriyoruz ve bu hafta sonu kar geliyor. Hepimiz evlerimizde kaloriferlerimizi yakmaya başladık. Biz nasıl üşüyorsak, sıcak yerler arıyorsak soğuktan korunmak için kedi ve köpek gibi bazı canlılar da kendilerine sıcak biryerler arıyor. Arabası olan hayvan dostları, ARABANIZA BİNDİĞİNİZDE MOTORU ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE BİR KEZ KORNAYA BASIN!!! Basın ki soğuktan korunmak için arabanın altına ya da motora saklanmış biçare canlılar yaralanmasın !!!

Güzel bi tespit abi haklısın ;)

iyi hoş ama şunuda belirtmek isterim... gürültü kirliliği. şahsen ben sabah 8de uyanıyorum ve işe saat 6,30da giden komsumun kornası yüzünden uykumun bölünmesini istemem. hadi bunu geçtim etrafta hasta falan var mı bilemezsiniz. her zaman insan hayvandan önce gelmelidir... bu benim görüşüm. kornaya basacağınıza aracın altını kontrol edin böylece çevrenizi rahatsız etmemiş olursunuz.

iyi hoş ama şunuda belirtmek isterim... gürültü kirliliği. şahsen ben sabah 8de uyanıyorum ve işe saat 6,30da giden komsumun kornası yüzünden uykumun bölünmesini istemem. hadi bunu geçtim etrafta hasta falan var mı bilemezsiniz. her zaman insan hayvandan önce gelmelidir... bu benim görüşüm. kornaya basacağınıza aracın altını kontrol edin böylece çevrenizi rahatsız etmemiş olursunuz.

Farketmez yeter ki bişeyler yap...

Kaput yada çamurluga birkaç yumuşak darbede aynı etkiyi yapacaktır :good:

kediler genelde kilit sesinden bile kaçıyolar, alışmışlar sanırım, ama yavrular kaçamayabiliyor bazen, azcık gürültü etmekte fayda var.

Duyarlı olmak lazım yerimiz musait ise korna değil ise kaput veya camurluğa bir kac vurarak en azından vicdanımızı rahatlatalım başımıza geldiğinde ben kaputta vurdum veya korna caldım gibi teselli olur yoksa vicdanen cok rahatsız oluruz
ya kedilerde cok berbat olurmuş insanın ruyasında imiş sürekli

vallahada guzel dusunce... uygulanmasi lazim

çok doğru. Düşünceni kutluyorum.

doğru ve güzel paylaşım..

Geri