Bir depo kaç km gider?

selim_cetin_19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benzinli, 1,6. Şehirlerarası.100 km hızı geçmeyecek. Bu şartlarda bir depo benzinle yani 50 litre benzinle kaç km gider? Bilgilerinizi ve tahminlerinizi bekliyorum. Saygılarımla...

Yakıtı sadece hız etkilemez değil mi? Aracın yükü, lastikler, camın açık olması, sürücünün arabayı kullanma karakteri, aracın bakım durumu, yolun yapısı (rampalı, virajlı, otoyol yada devlet yolu olması), elektrik kullanımı, rüzgar v.s gibi etmenler yakıtı etkiler. Eee bu kadar yazınca adama sen birde rakam söyle bakalım derler; normal şartlarda yazdığım herşeye hatta daha fazlasına dikkat edersen 750 km. kadar gitmesini beklerim.

tam ful olmayan depoyla yanı fule yakın astra g otomatık vıtesle 700 km yaptım benzını aldıgımda lamba yanıyordu 700 km sonrası lamba yanmamıstı hayret ettım

Benzinli, 1,6. Şehirlerarası.100 km hızı geçmeyecek. Bu şartlarda bir depo benzinle yani 50 litre benzinle kaç km gider? Bilgilerinizi ve tahminlerinizi bekliyorum. Saygılarımla...

100 km hızı geçmediğin takdirde 800 km yol gidersin..

Ben benim 1.6 hondayla 800 km gittim üstelik çoğunda klima açıktı, ama birdaha yakalayamadım o km yi 650 750 arası gelip gidiyor tabi bunda yük çok önemli rol oynuyor. Zaten ortalama 100km de ort 6 lt yi yakaladın mı 800 civarı yapıyor.

Son düzenleme:
beni araç 2003 1.6 twinport elegans 1depo benzinle ankara şehir içi trafik te 155ytl doludu halde şuan ışık yanmmadı 720km yol yaptım tahminim30km daha gider ışık yanmak üzere tabiki hız olarak 100-120 km hızlarda gittim ortalama.bilmiyorum normalmi.

ben genelde sehir dısında kullanıom arabam sehir dısında 500 km 75 lira yakıo arkadaslar o nasıl bisey iyimi yakıyor yoksa kötmü oa göre ayarına bakıma götürcem

1000 km yi gören vardı yolbilgisayarında astra g ile ama tabi yukarıdaki şartlar çok önemli ayrıca 90 ı geçtikten sonra çok yaktığıda bir gerçek

90 sabit ile tam 45 lt benzinle 903 km gittim

45 litre benzinle 735 km gittim. corsa 1.2 arabam. sehiriçi-sehirdışı karısık 680'i gördüm. ama yedek lambası yanmamıstı daha

Geri