bir araba daha aldık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

horizon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçen hafta bir araba daha aldık babam için doğan slx 1,6 ie a.c
arabanın ön lastikleri bridgestone (b250 185 65 14) arkadakilerde bridgestone kar lastiği. bu kar lastikleri arabanın çekişinde, yol tutuşunda, yakışında olumsuz bir etkisi olurmu?:confused: değiştirmek gerekirmi? :confused:bilenler yardımcı olursa çok mennun olurum...
şimdiden teşekkürler...

OZAMAN sanabi soru bi ayağında bot bi ayağında terlik rahat yürüyebilirmisin?

OZAMAN sanabi soru bi ayağında bot bi ayağında terlik rahat yürüyebilirmisin?

ben pek katılmıyorum o aracın ön lastikleri ile arka lastiklerine uygulanan kuvvet aydı değil ki

etkiler abi her halikarda

benim hiç bir fikrim yok bu konuda lastikçiler değiştirelim diyor satmak içinde olabilir bende masraf etmek istemiyorum gerekliysede mecbur değiştireceğiz o yüzden konuyu buraya açtım yardımcı olursanız sevinirim...

kış geçsin bahara doğru değistirirsin

Aracınız hayırlı olsun.Kış lastiği kuru zeminde erir gider.Ayrıca yol tutmaz.Aman diyim doğan gibi spin aşığı bir arabada çok dikkat etmek gerekir.Ayrıca ön ve arka lastiklerin farklı olması çoğunlukla kötüdür.

Son düzenleme:
Öncelikle kar lastiği diye birşey yoktur, demek istediginiz kış lastiği sanırım,marka vermişsiniz ama modelide verirseniz daha açıklayıcı olur (LM18-LM 25-5000 gibi) .Diğer yandan aracın ön ve arka tekerleklerine farklı özellikte lastik takmak sadece tehlike yaratır.Doğan arkadan itişli kış lastiklerini sadece öne takayım dersen aracın yol tutuşunu değil kafadan kayma riskini arttırırsın.Kış lastigni zincirle karıştırmamak gerekiyor.Aracınızın mutlaka 4 lastiginede aynı özellikte lastik takmalısınız, bence komple değiştirmek istemiyorsanız, arka tekerlerdeki kış lastiklerini söküp 2 adet yeni lastik alın, yada arkaya ellemeyin , önlere de 2 adet kış lastiği alın.(mevsim itibarı ile kış lastiği almanızı tavsiye ederim ama Mayıs da 4 adet yaz lastiğne geçmeniz gerekir)

Aşağıdaki siteyi incelemenizi öneririm ;
http://www.kislastigi.com/

bodrum gibi biryere kaç kez kar yağar ki yazın asfalta yapışır o lastikler motoruda yorar.185 65 14 jant lastik var yedek parça bölümüne bakabilirsin

dogan slx in lastik ebatları 185 60 14 degilmi dedigin lastikler bence arabayı fazlasyıla YORr

Geri