bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlar aracımı sattım ve nisan ayına girmeden araç almak istiyorum.Malum ikinci el piyasası yükseliyor nisan gibi...maxsimum verebileceğim para çekeceğim kredi ile 40-45 civarı..Kafamda ikinci el bir a3 var...biliyorsunuz A3 lerin 102 likleri çok yakıyo ve hiç gitmiyor...Kendi forumlarında bile 102 lik araçları kötüleyip dalga geçiyorlar....bende bunun üzerine 1.4 lüklere yöneldim fakat onlarında ikinci eli yok.ve 5-6 aya kadar da zor olur...bugün arkadaşım bana seat leonun 1.4 125 triptronic leri gelecekmiş dedi.o paraya sıfım km araç al dedi.... 41-42 civarı olacakmış fiyatı.....ama yeterince bilgi sahibi değilim...Benim astra ile kıyasladığımda leonun iç mekanı berbat...bir de bu motorlar 1.4 tfsı olanlardan değilmiş. tsı olacakmış...Ben onun yalancısıyım...bu konuda bilgisi olan yada sonradan bilgi sahibi olan arkadaşlar bu başlıga eklerse sevinirim...ne kadar yakar şanzımanı nasıldır...tfsı ile tsı arasındaki fark nedir.ülkemize hangi ay gelecek,fiyat ne olur..gibi...

Son düzenleme:
ben audi a3 alacaktım.25000euroya bırakmadılar.astra içinde 3hafta süre istedikleri için golf tsi aldım.o fiyata bakabilcein en iyi araç audi a3 1,4 tfsi olur(ne gariplikse aynı motor vw'de tsi, audi de tfsi).en son 26250euroya sunrooflu, siyah renkte, sis farlı, 16"aluminyum jantlı,kol dayamaklı a3ü bırakıyorlardı.eğer ki araç yüksek olmalı diyorsan nissan qashqai da güzel ve oldukça şık bir araç.test etmiştim.ama benim tavsiyem audi'den yana.bence sline 1,6 fsi ya da 8v alacağına attraction bi tfsi al daha iyi...

s3 war bizim okulda bi velette çok deli gidio :)

ben audi a3 alacaktım.25000euroya bırakmadılar.astra içinde 3hafta süre istedikleri için golf tsi aldım.o fiyata bakabilcein en iyi araç audi a3 1,4 tfsi olur(ne gariplikse aynı motor vw'de tsi, audi de tfsi).en son 26250euroya sunrooflu, siyah renkte, sis farlı, 16"aluminyum jantlı,kol dayamaklı a3ü bırakıyorlardı.eğer ki araç yüksek olmalı diyorsan nissan qashqai da güzel ve oldukça şık bir araç.test etmiştim.ama benim tavsiyem audi'den yana.bence sline 1,6 fsi ya da 8v alacağına attraction bi tfsi al daha iyi...

a3 hep hayalim zaten.süper araç...ama 102 ler hem gitmiyor hem fazla yakıyor diyorlar.kızkardeşim ve annemden ötürü 1.4 audi de alamyorum.çünki otomatik 1.4 yok...
seat leon hakkında ne biliyorsunuz?...triptronic 1.4 ler gelecekmiş.125hp lik...

a3 hep hayalim zaten.süper araç...ama 102 ler hem gitmiyor hem fazla yakıyor diyorlar.kızkardeşim ve annemden ötürü 1.4 audi de alamyorum.çünki otomatik 1.4 yok...
seat leon hakkında ne biliyorsunuz?...triptronic 1.4 ler gelecekmiş.125hp lik...

dsg 1,4 t var audi de.getiriyorlar ama tabe fiata 1000euro koyuyorlar.doğru düşünüyorsun.manuel 8v belki tamam da sakın otomatik 8v düşünmemek lazım.leon hakkında çok bilgim yok ama kişisel fikrim fazlacana yüksek olduğuna dair.golf tsi mı leon tsi mı çok da bi yorum yapamam ama golfte şunu gördüm aracın 2008 model ve 2006 model arasında kullanımda baya bi fark var.daha kaliteli iç renklere sahip(daha kaliteli gibi hissettiriyor, kullanımda tok ve biraz daha opeli-toyotayı andıran sertlikte bir araç olmuş.hatta şuanki aracımın dozlaması astra h'tan iyi ama fren mesafesi sanki biraz daa uzun gibi geldi.bu arada o motor için tsi dedikleri yalan.orjinal adı audide ki gibi tfsi olmalıydı.ben satıcı ile konuştum hepsinde sadece turbo var kompresör yok.sanırım bu biraz pazarlama taktiği...

arkadaşa caravelle aldık..geçen hafta ne kadar wv bayi varsa dolastık.tüm modellere bindim.ezberledim artık.gerçekten kaliteli ve güzel araçlar...passat ve tourang harika....

passat için de tfsi var.50milyara comfortline.kullananlar çok memnun ama bence o parayı verdikten sonra daha hoş görünen bi iç mekan olmalıydı.aynı şeyi jetta ve focus2 için de söyleyebilirim.üst kısım normal yumuşaklıkta plastik ve koyu renk olacak, alt kısım sert plastik açık renk olacak o kadar göze batacak bi de bu araçlardan birine en kaliteli orta sınıf diyecekler.hatta testlerde passat tdi merco c220 cdidan önde olacak.benim mantığıma pek uymuyor açıkçası...

Geri