Bilene sorum var ! Benim gibi bilmeyende öğrensin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chaykesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chaykesh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar, bilene birkaç sorum var.

1-Vectra b 'in bagajı kaç litre ?

2-Depo haricinde extra depo birimi varmı ?

3- Çip diye birşey diyorlar, bu çip beygiri artırıyormuş. Çip yakıtı artırırmı, otoya kısa ve uzun vadede hasar verirmi ve pahalımı?

4-triger sente ayarı doğru yapılmazsa ne olur? araç gitmeye devam edermi ve ne kadar öyle idare eder?

5-Opel astra ve vectraların kaporta ömürleri hakkında bir bilgi varmı?

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler...

3- Çip diye birşey diyorlar, bu çip beygiri artırıyormuş. Çip yakıtı artırırmı, otoya kısa ve uzun vadede hasar verirmi ve pahalımı?

4-triger sente ayarı doğru yapılmazsa ne olur? araç gitmeye devam edermi ve ne kadar öyle idare eder?

1)500 lt civarı olmalı

2)Benzin deposunun birkaç litrelik yedek kısmı var galiba

3)çip aracın beynine takılarak performansı arttırır; dolayısıyla yakıtı etkiler

4)sente aytarında sorun olursa araç çalışmaz

5)kaporta ömürleri gayet uzundur; benim astram 15 yaşında ve en ufak kaporta sorunu yok...

4)sente ayarında sorun olsa da araba çalışır fakat düzensiz olur bunu en iyi yakıttan anlarsın artış olur

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

Bende bişey sormak istiyom konuyla ilgili chip tuningde gerçekten bir chip takılıyo mu yoksa mevcut beyine sadece program mı yükleniyor ? Bide chip uygulamasından sonra galiba hem yakıt tüketimi azalıyor hemde performans yükseliyor doğrumudur ? Benim astra g 1.4 de uygulanırmı acaba uygulanırsa ne gibi bir sonuç ortaya çıkar ?
Çok teşekkür ederim :)))))

chip performans yükseltir,ama yakıt konusuna dogrusu ben pek anlam veremiyorum..

Bu çip maliyeti nekadar, ucuzmu ola???

2- depo haricinde başka bir depo varki bunu bir türlü kimseye anlatamadım eğer depoyu doldururken benzin kapağındaki boğazda bulunan kelebek üzerinde benzini görene kadar doldurmak istersen inanmayacaksınız 15 litre alıyor bilgilerinize yalnız benzinli depolar için diyeyeim motorinlileri bilmem. şahsen denenmiştir. ozaman araba tam 870 km yaptı

Geri