bilen cevaplasın lütfen...akü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguler

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benım akü süreklı boşalıyo.1 gün bile çalıştırmasam bitiyor.garantisi de devam ediyor.gittim garanti servisi ölçtü biçti aküde bişey yok dedi.senın arabadan olabilir dedi.benim akü 72 amper.servisi aradım 60 amper normali dedi.ben şimdi arabaa mı baktırayım yoksa yeni akümü alayım arkadaşlar.bulunduğum ilde servis yok :(((?

amperden olmaz.. bence bir arkadaşınızın yakınınızın akülerini değiş tokuş yapın eğer onun aküsüde sizin arabada biterse 1 günde.. yada sizin akünüz onun arabasında bitmezse sorun araçdadır..

aküde sorun olsa araç çalıştığında şarj tutmaz,dolmaz, dolduğuna göre demek ki araçta bir yerde kaçak var, şase yapıp aküyü boşaltıyor,araca baktırmak lazım.

önce araca mı baktır diyosunuz yani?

akü çok eski değil diyorsunuz sanırım ve ölçtüler sorun yok dediler diyorsunuz hal böyleyken aracı park ettiğinizde biryerden aküyü boşatıyor demek ki akü eski olsa soğuktan sorun cıkartıyor derdim bir oto elektrikçiye gösterin o sorunu tespit edebilir

aracınız da cd changer var mı???eğer bu sistem devre dışı ise elektrik çekip aküyü bitirebilir bu durum ethemin de başına geldi ve sorunun cd changerdan olduğunu buldu

elektirkçiye araçta kaçak var mı??diy ekontrol ettirn

aracınızda diyot ile cam kapama varmı acaba var ise budur yok ise kaçak kontrolü yapılması gerekiyor

forumda daha önce böyle bir şey rastladım arkadaş araçtan orjinal teybi çıkarmış cd chancher de açık kalmış devamlı çalışıyormuş cd chancheri sökmüş işlem tamam diye yazmıştı bir arattırın forumda
aracınız da cd changer var mı???eğer bu sistem devre dışı ise elektrik çekip aküyü bitirebilir bu durum ethemin de başına geldi ve sorunun cd changerdan olduğunu buldu

elektirkçiye araçta kaçak var mı??diy ekontrol ettirn

mutlaka şase yapıp aküyü bitiren bi lamba falan vardır, bagaj lambasına falan bakın, torpido aydınlatması falan kesiyomu kapak kaanınca ışığı,,,

ölçü aleti ile ölçülebilir bir şeyin çalışıp çalışmadığıakünün + kutbu sökülecek devreye seri ampermetre baplanacak akpılar kitlenecek amper değerine bakılacak

Geri