Bijon Araliği Ayarlanmasi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Kas 2007
Mesajlar
6,208
Tepkime puanı
0
Puanları
36
Arkadaşlar geçen hafta işyerinden bi arkadaşım tofaş doğandan çıkma 16' jantları kendi civic ine almak istemiş fakat bijon aralıkları uymamış götürdüğü lastikcide bu iş çok fazla tutar uğraşma diyip vazgeçirmiş!

bu durumda bijion aralıkları nasıl ayarlanır? tam aralıklarını bilmiyorum ama nasıl ayarlanır yapılan işlemler nelerdir ne kadar tutar? yaptıran arkadaşlar memnunmu gibi sorular geldi aklıma.. paylaşımlarınızı bekliyorum! şimdiden teşekkürler!..
 
galiba arasına spacer koyuyorlar. spacer ı kendi aracına takıyorsun. sonra o jantları da spacer a baglıyorsun. yanlız bu spacer denilen meret ne kadar sağlamdır , yuksek hızlarda ne olur, yahut jant dışarı çokmu çıkar bilinmez. bence boyu boyuna , posu posuna bir jant alırsa daha iyi olur.
 
Sanayide görmüştüm delikleri kaynakla kapatıp tornada tekrardan açıyolardı ama ne kadar sağlıklı ve sağlamdır tartışılır.
 
sakıncalı bir durum
 
maalesef olmaz o bizde Tempradan çıkma jantları almak istemiştik ama olmamıştı 4x100 değil herhalde tofaşın arabalarının bijon aralıkları bu arada demetevlerde bi vectra gördüm dün arabada 2 tane bijon vardı yaa şaka gibi 5 bijonlu arabada 2 bijon kalmış :D
 
Geri
Üst