bi sorunum var..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaYRaM12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabayı kaldırırken sanki bi yere bişey sürtüyormus gibi bir ses geliyor özelliklede arabaya gaz verince birde yokuslarda kaldırınca sizce neden olabilir?

baskı balatadan olabilir mi acaba
bilemiyorum ama en son mars dinamosunu temizletmiştim ondan sonra böyle bi ses gelmeye basladı birde yoldaki bir cukura sert girincede oluyor biyere metal bisey carpıyormus gibi

Benim 1.vites sorunum gibi birsey olmasin???

Benim 1.vites sorunum gibi birsey olmasin???
sanmıyorum dusundugum sey karter muhafazası ve egsozun bir parcası (ismini bilmiyorum:))birbirine cok yakın gaz verince cıktıgından ondan süpheleniyorum bi ona baktıracam

Haklisin olabilir,,,valla sorun bitmiyo arablarda...ama genede Opel i seviyorum,,imaji yeter:cool: :cool:

abi senin arabanın resimlerinide görmek isteriz :D

Valla ben pek modifiye olayina girmedim arabada orginal haliyle duruyor,,,bu konu altinda mi koyayim fotograflarini???????

Valla ben pek modifiye olayina girmedim arabada orginal haliyle duruyor,,,bu konu altinda mi koyayim fotograflarini???????
üye otomobilleri bölümüne eklersen bakarız ona bakarsan benim aractada yok modifiye.

Ben oraya bir goz atmisim millet dehset modifiyeli arabalar koymustu ,,simdi benim araba siritmasin orda orginal haliyle,,gerci makyajli Vectra ama,,,,ama genede koyacagim bu gun eklerim:good:

bendede yüsek devire çıkınca sürtme sesi geliyordu meğerse motoru tutan kol kırılmış o sürtermiş olabilir bi bak isteren

Geri