bi soru ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ustalarımıza bir sorum war aracı tech2 yada buna benzer cihazlara bağladığımızda araca cihaz üzerinden gaz werebiliyoruz fakat cruise control takmak için elektrik kontrollü gaz pedalı gerekiyor deniliyor burda bi çelişkiye düştüm ben eğer yazılımla araca gaz verebiliyorsak. mekanik bir sisteme değil elektronik bir sisteme kumanda etmiyormuyuz bu konuya ustalarımızdan bi açıklık getirmesini istiyorum iyi forumlar.

bildiğim kadar bu tür sistemlerde gaz pedalına bağlı gaz teli yok elektronik kontrollü pedal sistemi var pedal üzerindeki uygulanan basınca göre motora bilgi gönderiyor

e gaz teli yoksa elektroniktir ozmn elektronik olduğu halde neden cruise control takılamasın.

boğaz kelebeği açılmazsa motor devir almaz.

ister tech4 çıksın hava ememeyen motora gaz veremez boğulur.

bir yanlış anlama var sanırım.

gokalp gaz teli olan motorlara mesela x motora bılgısayarla gaz veremeyiz bu mumkun degıl rolanti ayarını yuksetıp dusurebılırız ama gaz teli olmayan modellerede ben kendı cıhazım dan bagsedıyorum ben gaz veremıyorum ancak pc pompayı enjektöru test ederken kendısı verebılıyor

gokalp gaz teli olan motorlara mesela x motora bılgısayarla gaz veremeyiz bu mumkun degıl rolanti ayarını yuksetıp dusurebılırız ama gaz teli olmayan modellerede ben kendı cıhazım dan bagsedıyorum ben gaz veremıyorum ancak pc pompayı enjektöru test ederken kendısı verebılıyor

abi benim kullandığım programda + - tuşu var + ya bastıkca araba gaz yıyordu

abi benim kullandığım programda + - tuşu var + ya bastıkca araba gaz yıyordu
ok o + - rolantıyı yukseltip düşürür, gaz vermez.

devir saati hareketi de oluyor yani normal :( ozmn cruise control beyni çıkma falan nerden buluruz. (tesisatı yani) bide ne kadardır ortalama

gokalp bı fikrim yok bu konuda sureklı uzun yol gıtmıyorsan bence gerekmez

peki teşekkürler.

Geri