Bi Ses Verin

airforce06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Tüm opelcilere merhaba;
Arkadaşlar 96 vectra cd sahibiyim uzaktan kumandam arasıra tutukluk yapıyordu önemsemedim dünden itibaren maalesef ışık yanmasına rağmen çalışmıyor sizce neden yapar aynı zamanda kurmaya çalıştım kurulmuyor.
Yardımlarınızı bekliyorum,kendinize iyi bakın.

Anlatımından kumandanın pili bitmiş gibi geldi, ilk önce pilini bir kontrol ettir/değiştir.Düzelmesse tamirciye baktırırsın

arkadaşım anahtarı kontağa tak , kontağı çevir ama arabayı çalıştırma ikinci konumda kalsın kumandaya bas kapılar açılıp kapanması lazım . eğer olmazsa pilde problem vardır pili değiştirip tekrar denersin. Bu dediğimi yaparak kunamdayı arabaya tanıtmış olursun. dene bakalım

pilini kontrol et aklına ilk gelen bu!

sismik' Alıntı:
arkadaşım anahtarı kontağa tak , kontağı çevir ama arabayı çalıştırma ikinci konumda kalsın kumandaya bas kapılar açılıp kapanması lazım . eğer olmazsa pilde problem vardır pili değiştirip tekrar denersin.
:good: :rock :alkis:

Arkadaşların dediği gibi düzelmezse, düğmeler artık özelliğini yitirmiş olabilir. (zor basma gibi birşey varsa)

aynı şey benimde başıma geldi, anahtarı söküp içini temizledim çok tozlanmıştı, sonra arkadaşların dediği gibi anahtarı ikinci konumda 30 saniye bekletip kumandan herhangi bir tuşuna basıyorsun devreye giriyor.

sismik' Alıntı:
arkadaşım anahtarı kontağa tak , kontağı çevir ama arabayı çalıştırma ikinci konumda kalsın kumandaya bas kapılar açılıp kapanması lazım . eğer olmazsa pilde problem vardır pili değiştirip tekrar denersin. Bu dediğimi yaparak kunamdayı arabaya tanıtmış olursun. dene bakalım

:good: :good:

Hepinize teşekkür ederim,sorun pilmiş değiştirdim problem kalmadı;Kendinize iyi bakmanız dileğiyle hoşcakalın.

hadi geçmiş olsun

Geri