bi adamda şans olacak ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apsimati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apsimati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracı aldım bi hafta geçti ve aracın fiyatı 1000 lira düştü var mı böyle bir şans ...:rulet:
bi de bunu bilip de beni uyarmayan satış temsilcisi var ona na demeli onu da bilemedim ...?

aslında bu opelin marka değerini gösteren bişey bence yani ne bilim bi auidi yada vw de böyle şeyler pek kolay olmaz herhalde ... ?

sağlık olsun abi belki satacağın zaman amorti edersin..nadir abimin dediği gibi vardır bir hayır....güle güle bin bu arada arabana...

bin lira fazla olsun sıkıntısız olsun. takma kafana.
forumda birsürü konu gördüm aracı sıfır alıpta sıkıntı yapaşayan. bir sene dolmadan baskı balata biten, sıfır aracı boyalı çıkan, vites geçişleri sıkıntılı olan v.b. liste uzayıp gider.
bin lira ucuza alsaydın belki bunlardan biri denk gelecekti.araba garantili ne olacak diyeceksin ama o servislerle uğraşması bile canından bezdirirdi. o zamn bin lira fazla vereydimde uğraşmıyayadım derdin :)
hayırlısı buymuş boşver.

Oncelıkle hayırlısı olsun abi , opelde zaten bayı fıyatına ve gosterdıklerı sacma sapan gelıs fıyatlarına bakmıcaksın var gucunle pazarlık edeceksın , opelden aldıgımız her ıkı aracımızdada bunu yaptık hele merivada 2003 yılında opel ekşinin yaptıgı bir ayıbı ortmesı uzerıne fıyatı 8.000 TL aşagı cektıler , bu corsamı alırkende bizzat kendım yaptım pazarlıgımı , aglayarak , sızlanarak , mudurun karsısında kıvrım kıvrım kıvrandım , adam en sonunda bana ''-kardesım benden alma baskasından al'' dedı , yılmadım sumuk gıbı yapıstım ve sonunda bir gun suren pazarlık sonrası istedıgım fıyata arabayı aldım , ertesı gun aracı teslım almaya gıttım :D bi daha ugramamam ıcın gun içinde plakamıda cıkardılar sagolsunlar :D

Astra ise heleki classic kasa da, Opelin kampanya aracıdır ve 3 ayda 1 kampanyaya girer. Takip edip beklemek lazım Astra için. Başka model ise şansızlık.

''-kardesım benden alma baskasından al'' dedı , yılmadım sumuk gıbı yapıstım ve sonunda bir gun suren pazarlık sonrası istedıgım fıyata arabayı aldım , ertesı gun aracı teslım almaya gıttım :D bi daha ugramamam ıcın gun içinde plakamıda cıkardılar sagolsunlar :D

iyiymiş bu bileydim beraber giderdik ... :) neyse dediğiniz gibi hayırlısı olsun

5 gun sonra 2 bin gordum ben. Sport yerine cosmo aliyorduk yani.

haftaya 2 bin zamlanadabilir. bence kafaya takmayın.heleki konfor paketli aldıysanız tadından gecilmiyor. bende yılbasından önce aldım şimdi tadını cıkarıyorum :)

Geri