Benzin zammi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsa_72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsa_72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
az önce benzine yine zam geldi arkadaşlar 3,25 oldu 95 oktan güle güle gazlayalım artık diyecek bişi yok

ötv indiriminin acısı burdan mı cıkıyor dersiniz?

ötv indiriminin acısı burdan mı cıkıyor dersiniz?

eee benzinin %64,5 vergi olduktan sonra sevgili bakanımız da bunu üzülerek açıkladıktan sonra yapacak bişeyimiz yok devletin vergi açığını kapatıyoz işte herşey vatan için

Persembe günü 1 haftalıgına yurtdısına cıkıyorum çadırı çekeceğim gelincede fiyatlar böle devam ederse çadırlı çadırlı durur araba.

biz bitmişiz okeye dolanıyoruz

milletin arabaya tam ihtiyacı olduğu yaz mevsiminde bu kadar zam olmasıda şaşırtıcı

Bu ne ya yazık günah aştılar iyice kendilerini zam üstüne zam 2 iner 5 çıkar indiği de yok gerçi ya sonumuz hayrolsun

Ayıp ya..başka birşey demiyorum, hakkımıda helal etmiyorum

bu konuda somut adımlar atmak lazım arkadaşlar. Hep şikayetçi oluyoruz bişeylerdewn ama şikayet ettiğimizle kalıyoruz sadece. 20-27 haziran arasında yakıt almayalım diye bir mail geldi, ama bu saçma geliyor bana. sonuçta yine alıcaz. Bi de dünya devi Shell+BP ve Total den almayalım diye mail geldi bana sanki bu daha mantıklı gelio. Belki de Böylece bu şirketlerin indirim yapmasını sağlayabiliriz.

Geri