Benzin seviyesi performans ilişkisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxwell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araçlarda benzin seviyesi azaldıkça(mesela ikaz ışığı yandığında) performans düşüşü olur mu? Mesela benim aracımda benzim seviyesi çok düşdüğünde marş hemen basmıyor,sanki frenler yeterince tutmuyor,aracım biraz daha kararsız haraket ediyor.
Yakıt seviyesinin düşmesi aracın hidroliğini ve ateşlemesini etkiliyor mu?
Saygılar...:confused: :confused:

Ben hissetmedim şimdiye kadar

sanmıyorum öyle bişey olacağını... daha doğrusu benimkinde olmadıı bi baktır servise istersen

En azından şunu söyleyebilirim.İkaz ışığı yanınca marşa bastığımdaki ateşleme ile,yakıt aldıktan sonraki ateşleme arasında ateşleme zamanı açısından fark var.:confused:

kardeş benzının dıger aksamla bı alaksı yok. ancak ılk basta söyleyım hıcbır zaman ceyrek deponun altına dusurme benzın sevıyenı benzın pompasının benzınsın calısan kısmı ısınır vede pompan bolzurlur.. bırde sevıye azken bazen zor calısma yapabılır

sanmıyorum

astrammm' Alıntı:
kardeş benzının dıger aksamla bı alaksı yok. ancak ılk basta söyleyım hıcbır zaman ceyrek deponun altına dusurme benzın sevıyenı benzın pompasının benzınsın calısan kısmı ısınır vede pompan bolzurlur.. bırde sevıye azken bazen zor calısma yapabılır

:good: :good:

astrammm' Alıntı:

katılıyorum ayrıca çeyrek in altında iken deponun dibindeki pislikleri çektiği için ateşleme biraz geç olabilir belki onun dışında hidrolikler le alakası olmaz

mguren35' Alıntı:
depondakı yakıtın azalması pompanın zorlanmasına yol acar.yakıt tuketımın daha cok artar.deponda yakıt tamamen bıtmeden veya ıkaz lambasının yanmasını beklemeden fullemen gereklı.fullemek deponun paslanmasını da onler.depoda olusabılecek havayı da onlemıs olursun.saygılar...
arkadasım verdıgın bılgılerın cogu dogru degıl
1 az veya cok olmasının yakıtla alakası yok
2 depolar plastık paslanamaz
3 hava yapma dıye bırsey olmaz yakıt tankı havalandırma valfi ne işe yarıyor??

basit mantık az benzin az yük dolayısıyla performans tam depoya göre daha iyi...

Geri