Benzin katkı maddesi

kmlbz1299

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar 2006 astra g (97000km de) aracıma benzin katkı maddesi atmak istiyorum marka önerir misiniz.petrol ofislerindeki ürünler güvenilir mi

Kemal Bey,
Paranı boşa harcama derim,katkıyı ne amaçla kullanmak istiyorsun bilmiyorum amaYakıt kalitesi oktan için konurdu eskiden bu sorun bitti,Haa hala satılıyor dersen avrupada ucuz yakıt Bioethanol E85 yakıt çıktı eski opeller veya araçlar soru çıkardığı için hala kullanan var. Ama sen temizlensin diyorsan o zaman katkı değil enjeksiyon temizleme katkısı kullan derim senede 1 defa mesela ;)

Wurth un urunleri kaliteli tavsiye ederim

özellikle kalkışlarda arabam biraz benzin yemiyor gibi geldi tesadüfen ustama gösterdim ki güvendiğim bi arkadaşımdır petrol ofisinde satılan temizleme katkı maddelerinden dok açılır dedi.kullanıcaz madem kaliteli bi ürün olsun

wurth tavsiye ederim

katkı maddesi deyince ??? :) temizleme katkısı ayrı aklıma Oktan katkı geldi,çünkü yakıt katkı ayrı, o zaman Würth veya Bernner alın derin

temizleme katkı maddesi

Hocam o benzin istasyonlarinda satilan malzemelerin yanina bile yaklasma derim, cogu hicbir ise yaramayan sivilar

Kesinlikle würth enjektör temizleyici kullanın gerisi hikayedir.

mehmet bey siz kullandınız mı deponun dolu mu olması gerekiyor

Geri