benzin göstergesi ve lambası

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler hepinize arkadaşlar.

benim bir sorum olacak.
arabamın benzin göstergesinde iki kırmızı çizgi var.(sizinde vardır)benim merak ettiğim benzin miktarı belli bir seviyenin altına inince benzin lambası yanıyor mu yoksa o iki kırmızı çizgiyi mi dikkate alacağım.arabam 2005 opel astra classic

şimdiden tşk ederim.

ya benzin kutucuğu varya orda sarı ışık yanması lazım galiba

merhaba.göstergende benzin pompası işareti sarı ışık olarak yandığında benzin alma vaktin geldi demektir:)

Benzin ikaz lambası yanınca da gidersin bir süre ama, lamba yanınca dikkate almak en iyisi

Benzin ikaz lambası yanınca da gidersin bir süre ama, lamba yanınca dikkate almak en iyisi

o sarı pompa işareti yandığı zaman 100km gidilebiliyo sanarsam ama bu sarı işaret ardarda yanıp sönmeye başladığı zaman acaba kaç km daha gider bi gün bi bidona yedek benzin koyup deniyicem..:)

Enjeksiyonlu araçlarda yakıtın bitmesi pek iyi olmaz bildiğim kadarıyla, hava yapıyor.
Sarı yanınca şehir dışı 40-45, şehir içi 20-30'de almak lazım, tabi mümkünse :D (ben sarıda geziyorum (: )

sen işini biliyosun aynı benim gibi:rolleyes::D

İş bilmekten değil, ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :)

doğru söylüyosun abi bu arada yazın antalyaya gelicem karşılarsın artık portakallarla gerçi sezonu bitti yaa

o sarı pompa işareti yandığı zaman 100km gidilebiliyo sanarsam ama bu sarı işaret ardarda yanıp sönmeye başladığı zaman acaba kaç km daha gider bi gün bi bidona yedek benzin koyup deniyicem..:)

Deneyince kaç km gittiğini yazarsan ona göre alırım artık, ben de o lambanın gözümün önünde yanmasından bıktım ama tüplü olunca sabahları kullanıyoz sadece :) Ama bu ara almak lazım kalacam birgün ibre sıfıra sabitledi kıpırdamıyo bile meret :D

Geri